Simona Halep

Simona Halep, prima reacție: “Nu am simțit dureri la spate!” Ce spune de înfrângerea cu Barty

09.01.2019 | 09:56
Simona Halep prima reactie Nu am simtit dureri la spate Ce spune de infrangerea cu Barty

Simona Halep a mers direct la conferința de presă după înfrângerea cu Ashleigh Barty. Prima reacție a liderului mondial a venit în fața unei săli înțesată de ziariști australieni. Românca nu a ezitat și a felicitat-o pe adversara ei căreia i-a urat succes în continuare. Mai mult de atât, liderul mondial a oferit și câteva detalii legate de starea de sănătate în urma jocului disputat la Sydney

„Vreau să o felicit pe Ashleigh pentru meciul de astăzi. A jucat foarte bine, i-a funcţionat slice-ul şi a meritat să câştige. Am avut şi eu multe şanse să câştig, să îi fac break. Încă nu am ritm. Mereu am avut meciuri dificile cu Barty. Azi a fost mai bună pentru că a avut vreo 10 meciuri în plus faţă de mine. A fost mai bine pregătită. Mă bucur că am terminat meciul fără ca spatele să mă doară, dar vom vedea mâine cum mă simt. Mi-am luat o pauză mai lungă pentru că am avut nevoie, atât din punct de vedere fizic, cât şi mental. Am așteptări normale pentru turneul de la Melbourne, însă vom vedea cum mă voi antrena și ce voi face în perioada următoare”, a declarat Simona Halep, după jocul pierdut în turneul de la Sydney, împotriva jucătoarei din Australia, Ashleigh Barty.

VEZI VIDEO:

Simona Halep, prima reacție după înfrângerea cu Barty

Simona Halep a pierdut primul joc al anului, scor 4-6, 4-6, în fața australiencei Ashleigh Barty. A fost de altfel și prima partidă disputată de liderul mondial după accidentarea suferită anul trecut. Halep s-a retras pe final de sezon, a spus pas și Turneului Campioanelor și a ales să facă o pregătire specială și să încerce să evite operația. Medicii au diagnosticat-o cu hernie de disc și au sfătuit-o să ia o pauză.

Nu a fost singura veste proastă primită de Halep la finalul lui 2018. Australianul Darren Cahill a ales să termine colaborarea cu jucătoarea din România. Motivul invocat a fost unul personal, tehnicianul precizând că vrea să petreacă mai mult timp alături de familia lui, în mod special, băiatul cel mare.“Băiatul meu are 17 ani, vrea să devină și el jucător de tenis și să ajungă la colegiu în SUA. Așa că era dificil să mai pot călători 35 de săptămâni pe an.”, a anunțat Darren Cahill.

  • 18 turnee WTA a câștigat Simona Halep în întreaga carieră