Sporturi

Simona Halep, şedintă foto spectaculoasă înainte de US Open

23.08.2018 | 10:52
Simona Halep sedinta foto spectaculoasa inainte de US Open

Simona Halep, liderul mondial al clasamentul WTA, a  surprins înainte de US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului, cu o şedinţă foto spectaculoasă. Jucătoarea din România a fost compartă de fani pe reţelele de socializare cu persoanjul negativ din 101 dalamaţieni, Cruella de Vil.

Cea mai bine clasată jucătoare din lume a pozat pentru celebra revista Vogue şi a avut o geacă albă cu motive negre la şedinţa foto la care a luat parte. Vogue este de altfel cea mai cunoscută revistă din lume cu un tiraj mediu de peste 1 milion de exemplare şi a apărut prima dată în 1982.

Simona Halep s-a retras de la ultimul turneu înainte de US Open

Liderul mondial a avut două săptămâni pline la Montreal şi Cincinnati, turnee la care e a fost nevoită de multe ori să joace şi două partide într-o zi din cauza ploii. Halep a câştigat turneul din Canada în faţa lui Sloane Stephens, în timp ce la Cincinnati a pierdut dramatic finala în faţa lui Kiki Bertens.

Simona Halep şedinţă foto US Open
Simona Halep, şedintă foto înainte de US Open

Jucătoarea născută la Constanţa a decis, după cele două turnee în care a ajuns până în finală, să renunţe la turneul de la New Haven, ultimul înainte de US Open: “Bună tuturor, sunt Simona! Îmi pare foarte rau să vă spun că nu mai pot juca aici. Am vrut foarte mult să joc aici şi am vazut că mulţi fani şi-au luat bilete pentru a mă urmări. Îmi pare rau, dar tendonul lui Ahile îmi pune din nou probleme şi trebuie să mă odihnesc. Am avut foarte multe meciuri saptamanile acestea şi a fost greu. Ne revedem la anul! Toate cele bune!”, a fost mesajul lui Halep.

Din păcate, numărul 1 mondial, Simona Halep, s-a retras de la Connecticut Open din cauza unei accidentări la tendonul lui ahile de la piciorul drept. Fă-te bine repede, Simona! Sperăm să te revedem aici la New Haven in 2019“, au scris organizatorii turneului pe Twitter.

Simona se pregăteşte de US Open şi îşi doreşte cu siguranţă să fie cât mai fresh la ultimul Grand Slam al anului, iar o eventuală participare la New Haven ar fi făcut ca jucătoare din România să joace nu mai puţin de 5 săptămâni consecutive.

Ediţia cu numărul 138 de la US Open va debuta pe 27 august şi ca de fiecare dată se va disputa în complexul Billie Jean King din New York. Halep a pierdut anul trecut în primul tur al Mareului Şlem din Statele Unite ale Americii în faţa Maria Şarapova, cea care a reuşit să o învingă pe reprezentata României cu 6-4, 4-6, 6-3, într-unul dintre cele mai spectaculoase meciuri de la ediţia din 2018. Rusoaica a reuşit să ajungă până în turul al patrulea al competiţiei după ce a trecut de Timeea Babos şi Sonia Kenin, dar a fost în cele din urmă eliminată de către letona Anastaija Sevastova, 7-5, 6-4, 6-2. Cea mai bună performanţă din carieră pentru Simona Halep la US Open datează din 2015, atunci când a reuşit să ajungă până în semifinalele competiţiei, fiind eliminată de către Flavia Pennetta, jucătoare care s-a şi impus în cele din urmă în finală.