Sporturi

Simona Halep şi Toni Iuruc vor să se căsătorească! Motivul pentru care familia ei se opune

26.09.2020 | 13:46
Simona Halep si Toni Iuruc vor sa se casatoreasca Motivul pentru care familia ei se opune
ADVERTISEMENT

Simona Halep s-a impus în competiția de la Roma și dacă va câștiga turneul de la Roland Garros va fi din nou prima jucătoare a lumii.

Sportiva din Constanța stă bine și în viața personală. Simo este împreună cu Toni Iuruc, un afacerist cu 12 ani mai mare decât constănțeanca.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au văzut pentru prima dată într-un club și s-au îndrăgostit unul de celălalt. Iubitul Simonei este rudă cu deținătorii lanțului de cluburi și restaurante Fratelli.

De ce nu privesc cu ochii buni părinții Simonei relația cu Toni

Simona Halep și Toni Iuruc vor să se căsătorească, dar părinților sportivei nu le place prea mult relația fetei lor, potrivit celor de la ziare.com.

ADVERTISEMENT

Principalele motive pentru care aceștia nu sunt de acord cu relația lor sunt diferența mare de vârstă dintre ei, dar și faptul că Toni Iuruc a mai fost căsătorit.

În cultura și tradiția aromână, asta nu e ceva obișnuit. Iubitul Simonei este un om de afaceri care se ocupă de imobiliare. Toni are un complex rezidențial în București și câștigă în fiecare lună 20.000 de euro din chirii.

ADVERTISEMENT

”Am avut o săptămână grozavă la Roma”

Pentru Simona Halep urmează turneul de la Roland Garros. Organizatorii vor acorda premii mai mici ca în trecut. Sportiva din România va fi favorita numărul unu a turneului din Franța. Ea a aflat câți bani va putea câștiga la turneul de la Paris.

Halep a învins-o în finala de la Roma pe Karolina Pliskova și are un moral bun după un nou trofeu câștigat în 2020. Fondul de premiere la turneul din Franța a fost redus cu 11 la sută față de anul trecut (38 de milioane de euro față de 42,6).

ADVERTISEMENT

Simona Halep a avut și un mesaj pentru suporterii săidin țară după turneul de la Roma. Românca a câștigat pentru prima oară la Roma după ce a mai disputat încă două finale pe care le-a pierdut cu Elina Svitolina.

”Bună ziua tuturor. Am avut o săptămână grozavă la Roma și mă bucur să am acest trofeu alături de mine. Știu că nu ați putut fi aici din cauza condiților actuale , dar vă mulțumesc pentru susținere!”, a fost mesajul jucătoarei.

ADVERTISEMENT