Sporturi

Simona şi-a sărbătorit tatăl şi fratele la Miami! Cum au petrecut membrii familiei Halep. Foto

24.03.2019 | 10:35
Simona sia sarbatorit tatal si fratele la Miami Cum au petrecut membrii familiei Halep Foto

Simona Halep şi-a sărbătorit tatăl şi fratele la Miami. Simona Halep, ocupanta locului trei în clasamentul WTA, se află în această săptămână la turneul de la Miami, acolo unde va evolua pentru un loc în optimile de finală ale competiţiei din Florida, de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 9,035,428 de dolari. Competiţia din Statele Unite ale Americii se desfăşoară în perioada 19-30 martie.

Simona Halep a petrecut la turneul de la Miami alături de tatăl şi fratele ei

Simona Halep o va întâlni la Miami în turul al treilea pe slovena Polona Hercog, locul 93 WTA. Partida dintre cele două jucătoare va avea loc în această seară, nu înainte de ora 20.00, ora României. Simona Halep este antrenată şi în proba de dublu a turneului, acolo unde face pereche alături de sportiva din Germania, Julia Goerges. Cele două au reuşit o victorie de răsunet la Miami sâmbătă seara, eliminându-le pe favoritele numărul 2, Mladenovic şi Babos.

Înaintea partidei de pe tabloul de simplu, Simona a avut parte de un eveniment special în familie. Fostul lider mondial din WTA i-a sărbătorit pe tatăl și pe fratele ei, care sunt născuți în acceeași zi, 23 martie. Simona a avut o apariţie cu adevărat spectaculoasă, iar fotografiile publicate pe contul personal de Instagram au strâns o mulţime de aprecieri în doar câteva ore.

Simona Halep, alături de fratele şi tatăl ei la Miami

Simona Halep are un nou antrenor la turneul de la Miami

Simona Halep nu mai este singură în circuitul feminin de tenis. Jucătoarea noastră îl are alături, începând din această săptămână, şi pe Daniel Dobre, tehnician român pe care-l cunoaşte foarte bine fiindcă au mai colaborat de două ori în trecut.

”Am mai lucrat cu el înainte și mă cunoaște foarte bine. Sunt fericită că este în echipa mea. Am încredere în el și am avut o bună colaborare în trecut. Cred că cel mai important lucru este că mă simt bine alături de el și că avem o conexiune foarte bună”, a declarat Simona Halep la turneul de la Miami.

Tags: