Life

Singurul loc din România unde cazarea este gratuită pentru oricine. E în inima munților, iar priveliștea îți taie respirația

Singurul loc din România unde cazarea este gratuită. Priveliștea de aici este cu adevărat superbă și nu trebuie să dai niciun ban.
11.08.2023 | 10:39
Singurul loc din Romania unde cazarea este gratuita pentru oricine E in inima muntilor iar privelistea iti taie respiratia
Singurul loc din România unde cazarea este gratuită pentru oricine. Foto: Colaj Fanatik / Capturi instagram
ADVERTISEMENT

Singurul loc din România unde cazarea este gratuită pentru orice persoană. Acesta se află în inima munților, iar priveliștea de aici este superbă.

Singurul loc din România unde cazarea este gratuită pentru oricine

Există un loc la noi în țară unde cazarea este gratuită. Orice persoană poate să stea aici complet gratuit, dar este nevoie să suni înainte pentru a verifica disponibilitatea.

ADVERTISEMENT

Cazarea este aproape de Lacul Roșu, doar că până aici trebuie să mergi pe jos aproape o oră. Traseul nu este pentru oricine, iar refugiul este bine meritat pentru cei care au ajuns până aici. Sunt două cabine panoramice în care poți să te odihnești fiind aici.

„Ai vrea să te cazezi aici, în inima munților, înconjurat de peisaje de vis? Ei bine, poți dormi gratuit în cele 2 cabine panoramice de lângă Lacul Roșu.

ADVERTISEMENT

Drumul de acces până la cabine este ușor. De la Lacul Roșu faci 40-50 minute până la ele.

Dacă vrei să dormi în una din aceste cabine, îți poți face o programare la următoarele numere de telefon: 0744 701 815 sau 0724 212 586”, este postarea făcută de un travel blogger care a stat aici.

Oamenii, sceptici la gratuitatea cazării

Mulți dintre cei care au văzut postarea au fost sceptici că aceasta este gratis. Unii au punctat că ea nu este mereu deschisă și că poți și să nu prinzi loc.

ADVERTISEMENT

„Nu este nicio cazare gratuită. Nu mai promovați minciuni pentru vizualizări. Aceasta este o cabină panoramică, la care rezervarea se face după cum are chef un tarabostess de pe la Salvamont”, a scris o persoană.

Alții au spus că sunt șanse mici ca cineva să ajungă acolo pentru că drumul este plin de urși. Alte persoane au comentat că le-ar fi greu să doarmă într-un asemenea loc, plasat atât de sus, pentru că nu s-ar simți în siguranță. Și desigur, mulți și-au arătat dorința de a veni și ei aici, la cazarea gratuită!

ADVERTISEMENT