Life

Singurul magazin care are deschis până aproape de Înviere. Ce se întâmplă cu supermarketurile în ziua de Paște și pe 17 aprilie

Un singur magazin va fi deschis în noaptea de Înviere. Cum arată programul magazinelor de Paște și ce retaileri își mai țin porțile deschise?
13.04.2023 | 07:24
Singurul magazin care are deschis pana aproape de Inviere Ce se intampla cu supermarketurile in ziua de Paste si pe 17 aprilie
Singurul magazin care are deschis până aproape de Înviere. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce magazin va fi deschis până aproape de Înviere și cum arată programul supermarketurilor din România de Paște? Numeroase magazine se închid în zilele următoare, în timp ce altele vor funcționa după un program redus.

Singurul magazin care are deschis până aproape de Înviere

În România avem un singur magazin care va fi deschis până aproape de Înviere. Acesta se află în București, astfel că cei care nu și-au finalizat toate cumpărăturile necesare pentru sărbători o vor putea face până târziu în cursul zilei de sâmbătă.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre magazinul Auchan Cotroceni. Conform anunțului făcut de retailer, în timp ce restul supermarketurilor funcționează până la ora 18.00, iată că Auchan Cotroceni se închide sâmbătă, 15 aprilie, la ora 20.00.

Ce se întâmplă cu restul magazinelor Auchan din România. În perioada 13-14 aprilie, magazinele următoare vor fi deschise până la ora 23.00. Este vorba despre Auchan Brașov Coresi, Auchan Suceava, Auchan Deva, Auchan Sibiu, Auchan Cluj Iris, Auchan Satu Mare, Auchan Buziașului, Auchan Turda, Auchan Miroslava, MyAuchan Vivido, Auchan Constanța (Vivo), dar și Auchan Berceni.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește programul de Paște, pe 16 aprilie, toate magazinele Auchan in România sunt închise. Pe 17 aprilie, luni, acestea își redeschid porțile începând cu ora 10.00. O excepție o face magazinul Auchan Sibiu, care se deschide mai devreme, de la ora 08.00.

Programul magazinelor Lidl și Kaufland în noapte de Înviere și de Paște

Trecem mai departe la magazinele Kaufland. Acestea vor avea un program normal de funcționare până vineri. În Sâmbăta Mare în schimb, acestea vor avea un program redus. Magazinele Kaufland se deschid de la orele 06.30 și se închid la orele 16.00.

ADVERTISEMENT

Excepție o fac magazinele Kaufland din orașe mari care sunt deschise până la ora 18.00. Duminică în schimb, acestea vor fi închise. În ceea ce privește programul Lidl de Paște, retailerul a anunțat că în perioada 16-17 aprilie, magazinele sale vor fi închise. Începând cu 18 aprilie, în cea de a doua zi de Paște, se reia programul normal de funcționare.

Și magazinele Cora vor avea un program special de Paște. Retailerul anunță de asemenea un program scurt în Sâmbăta Mare. Toate magazinele se închid la ora 18.00, iar duminică, 16 aprilie, în prima zi de Paște, acestea vor fi închise.

ADVERTISEMENT

Programul magazinelor Cora, Mega Image și Carrefour de Paște

Și în cea de a doua zi de Paște, magazinele Cora au de asemenea un program scurt. Acestea vor fi deschise în intervalul 08.00 – 20.00, sau chiar până la orele 21.00. De pe 18 aprilie însă, acestea revin la programul normal de până acum.

În cazul magazinelor Mega Image avem de asemenea modificări similare. Lanțul de magazine va avea program normal până vineri. În cursul zilei de sâmbătă însă, magazinele vor funcționa doar până la ora 19.00.

Mai apoi, în prima zi de Paște, toate magazinele Mega Image din România vor fi închise. Luni, în a doua zi de Paște, acestea vor avea un program redus. Ele vor fi deschise în intervalul orar 09.00 – 19.00.

Și în magazinele Carrefour regăsim o situație similară. Retailerul va funcționa după un program redus în Sâmbăta Mare, astfel că toate magazinele se închid de la ora 19.00. Duminică, în prima zi de Paște, acestea vor fi închise în toată țară.

ADVERTISEMENT
Tags:
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Adevăratul al 12-lea jucător al României la Euro 2024: povestea fanului admirat de...
Adevăratul al 12-lea jucător al României la Euro 2024: povestea fanului admirat de o lume întreagă EXCLUSIV
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
Câte kg de aur şi argint obţinem dacă reciclăm un milion de telefoane....
Câte kg de aur şi argint obţinem dacă reciclăm un milion de telefoane. Comoara uitată în sertarele românilor
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Anamaria Prodan îl face de râs pe Reghecampf. Ce spune averea tehnicianului
Anamaria Prodan îl face de râs pe Reghecampf. Ce spune averea tehnicianului
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”