Life

Slujba de Înviere 2024 live online și la TV. Vezi ceremonia de la Catedrala Patriarhală din București

Slujba de Înviere 2024 live online și la TV. Vezi ceremonia de la Catedrala Patriarhală din București în timp real, moment cu moment.
04.05.2024 | 22:00
Slujba de Inviere 2024 live online si la TV Vezi ceremonia de la Catedrala Patriarhala din Bucuresti
Slujba de Înviere 2024 live online și la TV. Foto: Inquam/ Virgil Simonescu.
ADVERTISEMENT

Slujba de Înviere 2024 live online și la TV. Românii vor putea vedea ceremonia de la Catedrala Patriarhală din București, moment cu moment. Aceasta va fi transmisă atât online, cât și la televizor.

Slujba de Înviere 2024 live online și la TV

Mai este foarte puțin timp până când Lumina Sfântă de la Ierusalim ajunge în România. În această seară, creștinii se vor aduna în bisericile din întreaga țară pentru a participa la Slujba de Înviere.

ADVERTISEMENT

Pentru cei care vor să urmărească momentul de la distanță, acest lucru este posibil. Slujba de Înviere 2024 este transmisă live atât pe internet cât și la televizor. Astfel, credincioșii vor putea vedea în timp real ceremonia de la Catedrala Patriarhală din București.

Menționăm faptul că această noapte este una cu adevărat specială. Este de altfel cea mai importantă din perioada sărbătorilor pascale. Ea marchează Învierea Domnului, dar și primirea Luminii Sfinte de la Ierusalim.

ADVERTISEMENT

Slujba de Înviere începe cu o stare de întuneric în Biserică. Ulterior, preoții vin cu o lumânare aprinsă. Această lumină va aprinde și candelabrele de la Sfânta Cruce. Mai departe se citește Evanghelia Învierii în afara bisericii.

Vezi ceremonia de la Catedrala Patriarhală din București

În fiecare biserică din țară, tradiția poate fi diferită. Chiar și așa, Slujba de Înviere rămâne un moment unic în perioada sărbătorilor pascale. Unde poți vedea Slujba de Înviere 2024 live online și la TV?

ADVERTISEMENT

Ceremonia de la Catedrala Patriarhală din București se arată a fi una destul de specială. Astfel, aceasta va fi transmisă de cele mai multe televiziuni din România în timp real. Spre exemplu, Slujba de Înviere se poate vedea la Trinitas TV.

De asemenea, credincioșii mai pot vedea ceremonia de la Catedrala Patriarhală din București și la Pro Tv, de la ora 23.45. Evenimentul va fi transmis și de Antena 1, de la ora 00.00. Televiziunea Română transmite și ea de asemenea întreg evenimentul, la fel ca și anul trecut, de la 23.50.

ADVERTISEMENT

Totodată, mai poți vedea Slujba de Înviere 2024 și pe YouTube, live, în link-ul de mai jos. Slujba este disponibilă pe canalul YouTube Trinitas și poate fi urmărit de oricine în această seară, moment cu moment.

ADVERTISEMENT