Life

Mihai Mitoșeru, dezvăluiri din relația cu Oana Zăvoranu. De ce au pus punct legăturii amoroase

Mihai Mitoșeru, detalii despre relația de dragoste cu actrița Oana Zăvoranu. Care a fost motivul pentru care s-au despărțit.
11.04.2024 | 15:15
Mihai Mitoseru dezvaluiri din relatia cu Oana Zavoranu De ce au pus punct legaturii amoroase
Mihai Mitoșeru, detalii despre relația de dragoste cu actrița Oana Zăvoranu. Care a fost motivul pentru care s-au despărțit. Sursa foto: Facebook / Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Mitoșeru, dezvăluiri din relația cu Oana Zăvoranu. De ce au pus punct legăturii amoroase. S-au cunoscut în urmă cu peste 20 de ani prin intermediul unui prieten comun. Andrei Duban este cel care le-a făcut cunoștință.

Mihai Mitoșeru, detalii despre relația de dragoste cu actrița Oana Zăvoranu. Care a fost motivul pentru care s-au despărțit

Mihai Mitoșeru a fost invitat într-un podcast, unde a venit cu detalii despre relația de dragoste cu actrița Oana Zăvoranu. Care a fost motivul pentru care s-au despărțit, dar și care este legătura pe care o au în prezent.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul crede că povestea dintre ei s-a destrămat din cauza personalității lor. Ambii sunt firi vulcanice și de cele mai multe ori ajungeau să iasă scântei, dar au realizat că cel mai bine ar fi să o ia pe drumuri separate.

„Din păcate, ea știe și eu știu că n-am putut să rămânem împreună pentru că amândoi suntem puternici și ne-am fi călcat pe coadă. N-are rost… Oana e o fată mișto și o să rămână tot timpul în sufletul meu.

ADVERTISEMENT

Suntem la fel. Ne rupeam capetele reciproc, aici era nasol. Păcat. Prieteni pe viață”, a declarat Mihai Mitoșeru în podcast-ul Ameritat cu Nasrin, de pe Youtube. După separare Oana Zăvoranu a început o relație cu Pepe.

În urmă cu ceva vreme actrița mărturisea că a ajuns să se întâlnească cu îndrăgitul artist pentru a-l face gelos pe cunoscutul moderator. Cu toate acestea cei doi nu s-au mai împăcat, bruneta căsătorindu-se mai târziu cu Pepe.

ADVERTISEMENT

Cum se înțeleg acum Mihai Mitoșeru și Oana Zăvoranu

Mihai Mitoșeru a dezvăluit și cum se înțelege în momentul de față cu Oana Zăvoranu. Cei doi au rămas în relații bune, dovadă că sunt prieteni apropiați. Mai mult decât atât, prezentatorul l-a întâlnit pe actualul soț al actriței.

Cunoscutul moderator are numai aprecieri pentru Alex Ashraf, cu care s-a intersectat la niște aniversări din trecut. Vedeta consideră că bărbatul este un om bun și speră ca fosta parteneră de viață să rămână alături de acesta până la final.

ADVERTISEMENT

„Oana, o fată foarte mișto. Și o iubesc pe Oana și acum. Oana, distracție, carismatică, frumoasă, deșteaptă, tot ce vrei. Nu (nr. că nu îi era frică de ea)”, a mai spus Mihai Mitoșeru, în același podcast.

ADVERTISEMENT