Life

Smiley, apariție de senzație într-un loc foarte aglomerat din București. Oamenilor nu le-a venit să creadă când au văzut

Smiley, surprins într-o zonă cu multă îmbulzeală, în Capitală. Multe persoane și-au dat coate când au realizat lângă cine stau.
16.08.2023 | 15:22
Smiley aparitie de senzatie intrun loc foarte aglomerat din Bucuresti Oamenilor nu lea venit sa creada cand au vazut
Smiley, surprins într-o zonă cu multă îmbulzeală, în Capitală. Multe persoane și-au dat coate când au realizat lângă cine stau. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Smiley a bifat apariție de senzație într-un loc foarte aglomerat din București. Oamenilor nu le-a venit să creadă când au văzut. Prezentatorul de la Românii au talent a postat dovada chiar pe paginile sale de socializare.

Smiley, surprins într-o zonă cu multă îmbulzeală, în Capitală. Multe persoane și-au dat coate când au realizat lângă cine stau

Smiley, pe numele său din buletin Andrei Tiberiu Maria, a fost surprins într-o zonă cu multă îmbulzeală, în Capitală. Multe persoane și-au dat coate când au realizat lângă cine stau. Vedeta de la Pro TV a călătorit cu transportul în comun.

ADVERTISEMENT

Renumitul artist și-a lăsat mașina în parcare și a intrat la metrou, unde a avut de filmat o campanie la o băutură răcoritoare. Chiar și așa cântărețul originar din Pitești a fost apreciat pentru gestul său pentru că a dat dovadă de modestie.

„Am fost la metrou și mi-a plăcut. La ce stație coborâm azi?”, a scris soțul moderatoarei Gina Pistol pe social media, unde a publicat o imagine în timp ce stă pe scaunul din metrou și privește într-o parte.

ADVERTISEMENT

„Am văzut expoziția de pe linia M2. Eu zic să mergeți și voi să vedeți lucrările. Aveți timp până pe 15 septembrie”, a completat Smiley pe contul personal de Instagram, în dreptul unei poze în care aleargă pe peronul de la metrou.

Smiley, imagini de la metrou
Smiley, imagini de la metrou. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Smiley, proiecte de bandă rulantă

Smiley este un artist complet care are proiecte pe bandă rulantă. Pe lângă cariera muzicală vedeta are contract cu postul de televiziune Pro TV unde prezintă Românii au talent și face parte din juriul de la Vocea României.

ADVERTISEMENT

În plus, cântărețul este activ pe social media, are contracte de imagine și desfășoară numeroase activități cu propria casă de producție. Are mai mulți artiști semnați, printre care se numără Feli Donose sau Mira.

Știe să facă spectacol și are concerte atât în țară, cât și în străinătate. Nu este de mirare că este unul dintre cei mai bogați artiști români. Are o avere impresionantă, o casă frumoasă în Cernica și conduce mașini de lux.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Smiley este acționar la mai multe firme și muncește enorm pentru lucrurile pe care și le dorește pentru sine, dar și pentru familia sa. Din luna mai este căsătorit cu Gina Pistol și din martie 2021 este tatăl unei fetițe pe nume Josephine.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: