Life

Gina Pistol, imagini speciale cu fiica sa și a lui Smiley. Cum a apărut Josephine

Gina Pistol, fotografii inedite cu fetița sa și a lui Smiley. Cum a fost filmată Josephine chiar de celebra prezentatoare tv.
14.08.2023 | 07:40
Gina Pistol imagini speciale cu fiica sa si a lui Smiley Cum a aparut Josephine
Gina Pistol, fotografii inedite cu fetița sa și a lui Smiley. Cum a fost filmată Josephine. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Blondina a distribuit o serie de imagini speciale cu fiica sa. Cum a apărut Josephine în urmă cu puțin timp pe rețelele de socializare, acolo unde micuța este pozată tot timpul cu spatele pentru a nu i se observa chipul.

Gina Pistol, fotografii inedite cu fetița sa și a lui Smiley. Cum a fost filmată Josephine

Gina Pistol a încărcat în mediul virtual de-a lungul timpului câteva fotografii inedite cu fetița sa și a lui Smiley, însă cele mai recente sunt cu adevărat impresionante. Cum a fost filmată Josephine care a venit pe lume în martie 2021.

ADVERTISEMENT

Fetița în vârstă de 2 ani și jumătate le aduce numai bucurii părinților săi. În urmă cu puțin timp a demonstrat că este pasionată de modă și mai ales, de pantofii cu toc înalt, copila probând o pereche de-a renumitei sale mame.

Micuța Josephine apare încălțată cu o pereche de pantofi albaștrii, Gina Pistol filmând piciorușele mici ale copilei. Vedeta are toate motivele să fie mândră de fiica sa și a lui Smiley, care se pare că îi calcă pe urme.

ADVERTISEMENT
Josephine poartă pantofii Ginei Pistol
Josephine poartă pantofii Ginei Pistol. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Gina Pistol și Smiley, despre expunerea fiicei lor

Gina Pistol și Smiley au discutat la un moment dat despre expunerea fiicei lor în mediul online, punctând faptul că doresc să nu aleagă pentru ea. În plus, cei doi soți vor ca micuța să nu fie afectată în viitor de aceste imagini.

Cunoscutul prezentator de la Românii au talent consideră că postările cu copila în vârstă de 2 ani trebuie să fie rare pentru a nu-i închide niște „porți, ferestre în viață”. Artistul e foarte discret și crede că așa este cel mai bine pentru Josephine.

ADVERTISEMENT

„E un copil simpatic, creativ, eu unul aș vrea s-o arăt tot timpul oamenilor. Ieșim cu ea în lume, nu i-am acoperit fața, dar am decis să nu o expunem pe rețelele sociale pentru că nu cred că e locul unui minor acolo.

Dacă ea își va dori, la un moment dat, să aibă conturi pe rețelele sociale e decizia ei! Nu înțeleg de ce oamenii sunt atât curioși să o vadă! Eu mă ghidez după ce îmi spune inima mea!

ADVERTISEMENT

Am decis împreună cu Gina că e cel mai bine să fie anonimă. O să evitam să o mai postăm chiar și cu spatele”, a declarat Smiley, soțul Ginei Pistol, la un moment dat, notează cancan.ro.

ADVERTISEMENT