Life

Răzvan Simion și Daliana Răducan, apariție de senzație. Ce ținute au purtat cei doi la nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu

Răzvan Simion și Daliana Răducan au etalat ținute demne de covorul roșu la nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu din acest weekend.
31.07.2023 | 11:05
Razvan Simion si Daliana Raducan aparitie de senzatie Ce tinute au purtat cei doi la nunta lui Dani Otil cu Gabriela Prisacariu
Răzvan și Daliana Răducan au strălucit la nunta lui Dani Oțil. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pe 30 iulie 2023, a avut loc nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu, iar de la eveniment au fost nelipsiți Răzvan Simion și Daliana Răducan. Cuplul a bifat o apariție de senzație, demn de galele cu covor roșu de la Hollywood.

Ce ținute au purtat Răzvan Simon și Daliana Răducanu la nunta lui Dani Oțil

La doi ani de când au devenit oficial soț și soție, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit și religios. Slujba a avut loc la Mănăstirea Cașin, iar petrecerea de pomină chiar pe marginea lacului Buftea, unde proaspeții căsătoriți, băiețelul lor și nașii, Tinu Vidaicu și Roxana Ionescu, și-au așteptat invitații.

ADVERTISEMENT

Bineînțeles, de la marele eveniment nu au lipsit nici colegii de la Antena 1 ai prezentatorului. La aceeași masă au stat Ramona Olaru și Cuza, în timp ce, pe cealaltă parte, Răzvan Simion și Daliana Răducanu au atras toate privirile lor demne de staruri internaționale.

Cel mai bun prieten al mirelui a îmbrăcat un costum negru, cu un sacou cu două rânduri de nasturi, pe sub care a purtat un tricou de aceeași culoare. Logodnica lui a oferit o lecție de elegantă, purtând o rochie neagră, lungă, cu spatele gol și crăpătură adâncă pe picior.

ADVERTISEMENT

La ținuta impecabilă a ales ca părul să și-l aranjeze în stil retro, iar bijuteriile au întregit imaginea. Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au fotografiat singuri, dar și alături de miri, și au publicat imaginile în mediul online.

răzvan simion daliana răducanu nunta dani oțil gabriela prisăcariu rochie costum
Răzvan Simion și Daliana Răducanu la nunta lui Dani Oțil și a Gabrielei Prisăcariu.
Sursa foto: colaj Fanatik

Le-ar putea călca curând pe urme

De altfel, Răzvan Simion și Daliana Răducanu le-ar putea călca curând pe urme Gabrielei Prisăcariu și lui Dani Oțil, căci cei doi s-au logodit de curând și au planuri serioase de căsătorie. Chiar de curând anunțau că bat clopote de nuntă.

ADVERTISEMENT

„A fost anunțarea logodnei, eram în Mexic și cumva lumea a considerat că aia este petrecerea noastră aniversară, după care au zis că am fost în Japonia în luna de miere, dar mai avem etape de parcurs. Cel mai probabil la anul și o să vă ținem la curent cu planurile pe care le avem. (n.r. nunta).

Arhitectura se face din timp. Eu sunt mai spontan, Daliana, însă, le așează și le gândește cu mult timp înainte, totul este stabilit de la modelul rochiei și locul unde o să facem totul, dar îmi pare rău, nu prea pot să văd spun multe.

ADVERTISEMENT

Poveste, acesta este cuvântul care o să definească chestiunea pe care o să o facem. O să vedeți, îmi este că vând subiectul prea repede. (râde)”, a dezvăluit Răzvan Simion pentru ego.ro. 

ADVERTISEMENT