Life

Snoop Dogg promovează din nou satul Bogata din Mureș, după gafa din 2016

Rapperul Snoop Dogg a postat, pe rețelele sociale, un clip video filmat în satul Bogata, la cinci ani de când și-a dat check in din greșeală în România.
20.11.2021 | 00:07
Snoop Dogg promoveaza din nou satul Bogata din Mures dupa gafa din 2016
Snoop Dogg promovează din nou satul Bogata, la cinci ani de la celebra gafă. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

În urmă cu cinci ani, Snoop Dogg a devenit viral după ce și-a dat check in din greșeală în satul Bogata din Mureș. Rapperul se afla, de fapt, în Bogota, Columbia, la acel moment.

De data aceasta însă, cântărețul a postat un scurt clip chiar din satul din România. Filmarea a fost făcută pentru a promova cel mai nou album al artistului american.

ADVERTISEMENT

Snoop Dogg, din nou în Bogata

Snoop Dogg a comis o gafă amuzantă în 2016, atunci când le-a spus fanilor că se află în satul Bogata. De fapt, artistul se afla în turneu în Bogota, Columbia, însă și-a dat check in în România.

Gafa i-a amuzat pe români la momentul respectiv, care sperau că rapperul va concerta în micul sat din Mureș. Satul a devenit celebru după această întâmplare și a ajuns chiar și în presa din SUA.

ADVERTISEMENT

Cel mai nou album al lui Snoop Dogg, „Algorithm”, este promovat prin intermediul companiei fondate de doi români, Matei Psatta şi Bogdan Savonea, TPS Engage.

În videoclipul postat de Snoop Dogg se poate vedea un camion led care promovează albumul. Acesta se oprește în satul Bogota pentru a lăsa să treacă un cârd de rațe.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre un start-up de tehnologie outdoor care permite clienților să lanseze campanii publicitare pe ecrane digitale outdoor, conținutul lor putând fi schimbat în timp real, indiferent de locul în care acestea sunt instalate.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de snoopdogg (@snoopdogg)

În acest fel, artistul își poate lansa nul album în Bogata din Mureș, dar și în orașe din SUA ca New York, Los Angeles, Las Vegas, Atlanta, Chicago, Dallas, Houston, Arkansas, Philadelphia sau Miami.

ADVERTISEMENT

Matei Psatta, unul dintre partenerii companiei, s-a declarat impresionat de modul în care a lucrat cu echipa lui Snoop Dogg. Cei din echipa sa au acceptat imediat ideea de promovare.

„Decizia de a-l ‘aduce’ pe Snoop Dogg în România a fost destul de simplă. Când lucram la planul de promovare pentru Algorithm, noul lui album, un coleg a întrebat în glumă daca nu avem ecrane și în Bogata.

De acolo a pornit ideea. Am găsit rapid o soluție cu cei de la Mediavan, apoi am prezentat-o echipei lui Snoop, care a spus da pe loc.

Cred că a fost cel mai simplu și eficient pitch pe care l-am avut vreodată. Ne ajuta si faptul ca echipa lui e extraordinar de proactivă și lucrează foarte rapid”, a declarat Matei Psatta pentru Pagina de Media.

Cum a ajuns Snoop Dogg să facă satul Bogata celebru

Snoop Dogg se afla în turneu în Bogota, Columbia, în 2016, după care a decis să-și dea check in. Spre amuzamentul fanilor, cântărețul a „ajuns” în Bogata, Mureș, după care micul sat a devenit celebru în toată lumea.

La vremea respectivă, rapperul a luat în considerare o vizită în România, chiar în orașul Bogata, pentru un viitor concert.

Românii s-au bucurat de gafa artistului și l-au invitat să viziteze satul. Greșeala rapperului a ajuns în presa de peste hotare, chiar și în SUA.

La începutul acestui an, Snoop Dogg s-a filmat în timp ce dansa pe versurile unei melodii interpretate de Florin Salam. Fanii din România au reacționat imediat, dar și cunoscutul cântăreț de manele.

ADVERTISEMENT