Life

Soarele a apus! Anamaria Prodan, explicită despre Ronald Gavril! Niciodată nu a spus așa ceva despre Reghe

Anamaria Prodan îl ridică în slăvi pe Ronald Gavril așa cum nu a făcut-o niciodată pentru Reghe, bărbatul cu care se află în plin divorț.
21.04.2024 | 16:36
Soarele a apus Anamaria Prodan explicita despre Ronald Gavril Niciodata nu a spus asa ceva despre Reghe
Anamaria Prodan vorbește despre Ronald Gavril așa cum nu a făcut-o niciodată despre Reghe / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan nu se mai ferește să folosească cuvinte mari când vine vorba de Ronald Gavril. Iar dacă, pe vremuri, Reghe era ”Soarele”, boxerul este, acum, caracterizat cu vorbe și mai mari de celebra impresară.

Ce spune Anamaria Prodan despre Ronald Gavril

Ani la rândul, Laurențiu Reghecampf era pentru Anamaria Prodan ”Soarele”. Doar că ”Soarele” a cam apus, iar acum cei doi sunt în mijlocul unui proces de divorț cât se poate de complicat. Și nu e singurul proces dintre cei doi și, desigur, e implicată și actuala parteneră de viață a lui Reghe, Corina Caciuc.

ADVERTISEMENT

Între timp, Anamaria Prodan și-a refăcut viața alături de Ronald Gavril. Unul dintre cei mai buni boxeri români, Ronald este carqacterizat cu cuvinte mari de Anamaria. Iar cel mai recent exemplu este cel pe care sexy-impresara l-a dat în cadrul reality-show-ului de la Antena Stars.

În emisiunea ”Prodanca. Punct și de la capăt” de la Antena Stars, Anamaria a vorbit despre Ronald Gavril. Și, a recunoscut ea, el a evoluat. Inițial a fost ”Prințul”. Acum însă, pentru a-l caracteriza trebuie s ducă metaforele la următorul nivel.

ADVERTISEMENT

„Dacă tot îl cunoașteți acum pe Ron, am decis să mergem în cel mai frumos loc și nou din Vegas. Prințule, ai venit. Pe prințul meu îl alint așa pentru că este prințul meu și este o minune lăsată de la Dumnezeu pe pământ. Este un om atât de bun și probabil că lumea o să mă judece și o să spună că așa îi spuneai și primului soț și soțului nu știu care.

Cred că așa este normal: să vedem frumosul în oameni. În momentul în care a apărut Ronald, a apărut cumva lumina, a apărut lumina în viața mea, în viețile copiilor și atunci îl alintăm. Eu îl alint în toate felurile”, a spus Anamaria Prodan, citată de Spynews.

ADVERTISEMENT

Ce a făcut Anamaria de dragul lui Ronald

Anamaria Prodan nu doar că îl consideră ”minunea lui Dumnezeu”, ci se implică și în cariera lui Ronald Gavril. Iar de curând, sexy-impresara a obținut actele necesare pentru a deveni promotor de box și pentru a organiza o gală dedicată partenerului ei de viață.

Mai exact, peste mai puțin de o lună, pe 17 mai, Ronald Gavril va boxa, după 16 ani, în România. Gala, organizată de Anamaria Prodan la Craiova, va reuni nume mari ale boxului românesc și mondial. Acolo sunt puse în joc două centuri mondiale, una pentru care luptă Flavius Biea, iar alta pentru Ronald Gavril.

ADVERTISEMENT

Până atunci, mărturisea Anamaria Prodan în exclusivitate pentru FANATIK, iubitul ei este foarte ocupat. Face trei antrenamente pe zi, de câteva luni încoace, iar ei abia mai apucă să vorbească. Dar, ne preciza vedeta, este nerăbdătoare să îl vadă purtând, din nou, centura de campion mondial.

ADVERTISEMENT