Life

Ronald Gavril, iubitul Anamariei Prodan, dă foc Băniei! După 16 ani vine să boxeze acasă pentru centura mondială

Ronald Gavril, iubitul Anamariei Prodan, luptă, pe 27 mai, în Craiova, pentru centura mondială într-o gală organizată chiar de impresară.
19.04.2024 | 13:01
Ronald Gavril iubitul Anamariei Prodan da foc Baniei Dupa 16 ani vine sa boxeze acasa pentru centura mondiala
Anamaria Prodan organizează gala în care va lupta iubitul ei, Ronald Gavril / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ronald Gavril, iubitul Anamariei Prodan, se pregătește de una dintre cele mai importante partide de box ale carierei. După 16 ani în care a boxat doar în străinătate, el se întoarce în România, la Craiova, pentru a lupta pentru centura mondială, în gala organizată chiar de iubita lui, Anamaria Prodan.

Ronald Gavril, iubitul Anamariei Prodan, luptă pentru centura mondială

În exclusivitate pentru FANATIK, Anamaria Prodan a dezvăluit planul lui Ronald Gavril legat de box. El va lupta, la Craiova, cu un adversar redutabil, sperând ca, la 37 de ani să reușească, din nou, să obțină centura mondială.

ADVERTISEMENT

”Gala e pe 17 mai, la Sala Polivalentă din Craiova. Vor fi puse în joc două centuri mondiale WBC. Pentru una luptă Flavius Biea, el fiind cel care o deține. Pentru cealaltă centură va lupta Ronald. Am însă impresia că adversarul lui se cam teme de Ronald, iar asta înseamnă că va fi vacantată centura, dacă nu vine la luptă. În acest caz, WBC va nominaliza un adversar pentru Ronald și va fi meciul pentru centură”, ne-a spus Anamaria Prodan, iubita lui Ronald Gavril.

Mai mult decât atât, ne-a dezvăluit Prodanca, Ronald se antrenează deja de luni bune pentru meciul care va ave aloc la Craiova. Iar asta, desigur, înseamnă sacrificii serioase, atât pentru el, cât și pentru ea. Măcar că îi desparte un întreg Ocean.

ADVERTISEMENT

”Ronald se întoarce în România să lupte după 16 ani. El este deja în cantonament de două luni, la Los Angeles. El a plecat imediat după lansarea filmului în care am jucat eu. Face trei antrenamente în fiecare zi.

Abia mai apucăm să vorbim. Vorbim dimineața când mă trezesc eu și el se pune la somn. Mai vorbim când e noapte aici, dimineața în Los Angeles, când merge el la sală”, ne-a mai spus Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan: ”Gala este organizată de mine”

Ronald Gavril, iubitul Anamariei Prodan, va lupta în gala organizată chiar de impresară. Deja, de altfel, ne-a mărturisit Anamaria, a pus totul la punct pentru a deveni promotor de box, iar galele organizate de ea să fie unele oficiale, sub egida Federației de Box.

”Gala este organizată de mine. Mi-am depus dosarul la Liga Profesionistă și mi-am luat licență să devin promotor. Acum, oficial, pot să organizez meciuri de box profesionist, gale. Gala este făcută cap-coadă de mine, am luat cei mai buni boxeri profesioniști din România. Este Flavius Biea, Mirel Drăgan, și alții.

ADVERTISEMENT

Compania noastră este gata, Gavril & Prodan Promotions. Costurile totale ale galei se vor ridica, probabil, la peste 500.000 de euro. Dar nu contează banii, contează faptul că poți să faci o chestie la nivel profesionist și că vom aduce boxul acolo unde era pe vremuri.

În România, astăzi, boxul este cu maimuțăreală, lumea își bate joc. Ori nu mai poți să faci asta, mai ales că noi am avut nume uriașe în acest sport. Și, în loc să ridici boxul se fac gale de doi lei, cu câțiva amărâți care se uită să ia bani de la sponsori, Primării și Consilii Județene? Nu se fac așa galele. Dacă ești promotor, bagă mâna în buzunar să fă gale să răsune România, să rămână în istorie. Nu mai sta după banii statului…

”Vom invita toate legendele boxului de la noi”

Promotorul aduce sponsorii, se ocupă de detalii. Nu altcineva. E adevărat, eu vin din fotbal, mie mi-e mai ușor să înțeleg că dacă nu ai bani, nu exiști. Vom invita toate legendele boxului de la noi la gală. Este firesc să fie așa”, a mai spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Anamaria Prodan, iubita lui Ronald Gavril.

În altă ordine de idei, Anamaria Prodan deja a scos la vânzare biletele pentru gala în care va lupta Ronald Gavril, la Craiova. Iar prețurile sunt chiar rezonabile pentru ceea ce oferă.

”Biletele sunt deja la vânzare. Accesul general este 75 de lei. VIP-ul, care înseamnă ceva ca în America, la galele lui Floyd Mayweather, adică să te întâlnești cu boxerii, să ai masă, totul inclus, costă 100 de euro”, ne-a mai spus Prodanca.

ADVERTISEMENT