Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Jucătorul de la Nice care amenința că se aruncă de la 100 de metri a fost salvat

Scene absolut dramatice au avut loc în Franța. Un jucător de la OGC Nice a amenințat că se sinucide din cauza unei deziluzii în dragoste, dar a fost salvat.
29.09.2023 | 15:43
Jucatorul de la Nice care ameninta ca se arunca de la 100 de metri a fost salvat
Suferind din dragoste, un jucător de la Nice amenință că se sinucide. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
29-09-2023
12:51

Jucătorul lui Nice a renunțat la tentativa se sinucidere

După mai multe ore de negocieri, pompierii au reușit să-l convingă pe jucătorul echipei OGC Nice să renunțe la tentativa sa de a se sinucide.

Conform presei franceze, a fost nevoie de mai multe ore de negocieri, inclusiv de ajutorul unui psiholog și al rudelor, pentru ca fotbalistul să fie convins să nu-și pună în practică planul sinucigaș.

Bărbatul a fost preluat de pompieri în jurul orei locale 14:00 (ora 15:00 în România), iar traficul pe autostrada A8, în apropiere de viaductul Magnan, a fost reluat. Din primele informații ar fi vorba de mijlocașul Alexis Beka Beka (21 de ani), iar gestul său a venit după ce ar fi fost părăsit de iubită.

Momente terifiante în Franța, cu un jucător de la prim divizionara OCG Nice în prim plan. Din cauza unei decepții în dragoste, acesta amenință că se aruncă de pe un viaduct care are o înălțime de peste 100 de metri.

Un jucător de la OGC Nice amenință că se sinucide. Televiziunile din Franța transmit în direct momentul

Toată Franța este în alertă după gestul disperat și de neînțeles al unui jucător de la OGC Nice, din prima divizie, care amenință că se sinucide. Acesta a blocat traficul pe Autostrada A8, în apropiere de Nice, care leagă Franța de Italia, și vrea să se arunce de pe un viaduct cu o înălțime de peste 100 metri.

ADVERTISEMENT

Informația a fost furnizată în timp real de Gabi Safta în timpul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, la rubrica „Ocolul Pământului în 8 minute”. Și televiziunile importante franceze transmit live evenimentul și încercarea autorităților de a opri gestul disperat.

„Urmăresc în momentul acesta ce se întâmplă în direct pe Autostrada A8 din Franța, aproape de Nice. Un fotbalist de la clubul profesionist OGC Nice vrea să se sinucidă.

ADVERTISEMENT

Iată viaductul de pe care vrea să sară un fotbalist de la Nice. Acum, în acest moment, se transmite la televiziuunea din Franța. Jucătorul amenință că se sinucide, a oprit, a blocat traficul cu mașina.

Este o imagine din transmisiunea în direct. Se întâmplă acum, toate televiziunile importante de sport din Franța, Monte Carlo, Canal +, transmit că un jucător vrea să se sinucidă.

ADVERTISEMENT

Nu i s-a dezvăluit identitatea deocamdată, dar nu va dura mult până îi vom afla numele. A blocat traficul, s-a dus pe acel viaduct, a parcat mașina și a amenințat că se sinucide.

După câteva minute am aflat că din dragoste. Suferă din dragoste… Un detaliu pe care l-am aflat în urmă cu câteva secunde. Au venit acolo pompierii, salvarea… Sunt și negociatori care încearcă să-l convingă să nu facă vreo nenorocire.

ADVERTISEMENT

Podul se află la 100 de metri înălțime, în drumul spre Italia, pe A8. Ți se face pielea de găină. Toate acțiunile celor de la Nice s-au întrerupt, s-au anulat… Aveau conferință de presă înaintea meciului, toată lumea este impacientată ce face acest băiat din dragoste”, sunt amănuntele oferite de Gabi Safta la FANATIK SUPERLIGA.

Din primele informații, neoficiale deocamdată, se pare că jucătorul în cauză este Alexis Beka Beka, în vîrstă de 22 de ani, care evoluează pe postul de mijlocaș defensiv. El a sosit la OGC Nice în vara anului trecut, de la CSKA Moscova, și nu are nicio apariție în acest sezon în tricoul echipei franceze.

Un jucator din Ligue 1, SCENE SOCANTE IN DIRECT la TV!

ADVERTISEMENT
Tags: