Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gabi Safta și Robert Niță s-au încins în direct după Rapid – CFR Cluj 3-1

Gabi Safta și Robert Niță au avut un dialog spumos la FANATIK SuperLiga după Rapid - CFR Cluj 3-1. Ce au spus Gabi Safta și Robert Niță după victoria obținută de Rapid cu CFR Cluj.
26.09.2023 | 16:55
Gabi Safta si Robert Nita sau incins in direct dupa Rapid  CFR Cluj 31
Gabi Safta și Robert Niță au avut un dialog spumos la FANATIK SuperLiga după Rapid - CFR Cluj 3-1. Ce au spus Gabi Safta și Robert Niță după victoria obținută de Rapid cu CFR Cluj.
ADVERTISEMENT

În etapa cu numărul 10 din SuperLiga, Rapid a reușit o victorie importantă contra celor de la CFR Cluj, scor 3-1. După duelul celor două formații și în urma meciului FCSB – Sepsi, scor 5-2, la FANATIK SUPERLIGA s-au încins spiritele între Gabi Safta și Robert Niță.

Gabi Safta și Robert Niță s-au încins în direct după Rapid – CFR Cluj 3-1

FCSB – Sepsi și Rapid – CFR Cluj au fost cele mai interesante dueluri din etapa 10 a SuperLigii. “Roș-albaștrii” au câștigat în deplasare la Sfântu Gheorghe, scor 5-2, în fața unei echipe cu o formă foarte bună în campionat și cu meciuri reușite și în duelurile pentru Conference League. Cu toate acestea, echipa lui Gigi Becali s-a impus categoric în fața formației lui Laszlo Dioszegi.

ADVERTISEMENT

În partea cealaltă, Giuleștenii au câștigat în derby-ul de acasă, scor 3-1, în fața clujenilor. Elevii lui Cristiano Bergodi au reușit un meci foarte bun în fața echipei antrenate de un alt italian, Andrea Mandorlini. Rapidiștii s-au impus și au reușit o repriză secundă excelentă în fața unui adversar puternic, dar care nu a reușit să facă diferența.

După cele două meciuri, în platoul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, s-au încins spiritele între Gabi Safta și Robert Niță. Fiecare și-a reprezentat echipa de suflet în duelul argumentelor și a dus la un adevărat show. Robert Niță este de părere că Rapid o va putea învinge pe FCSB, în timp ce Gabi Safta a dat replica cu care i-a întors afirmația fostului atacant din Giulești.

ADVERTISEMENT

Dialog spumos între Gabi Safta și Robert Niță

Gabi Safta: “Aș dori și eu să las un mesaj pentru Robert Niță. El spunea că ‘dacă Rapidul joacă precum în repriza a doua (n.r. cu CFR Cluj), o să îi bată pe FCSB pe unde îi prinde’. Dar dacă FCSB joacă așa cum a jucat la Sfântu Gheorghe cum facem?”

Robert Niță: “Așa, o să ia doar 3 dacă joacă ca la Sepsi. Pentru că Rapidul nu este Sepsi.”

ADVERTISEMENT

Gabi Safta: “FCSB-ul are meciuri întregi cum aveți voi o repriză.”

Robert Niță: “Depinde pe ce viteză le vezi.”

Gabi Safta: “Eu sunt fericit de ceea ce am văzut aseară. Eram sigur că bate Rapidul. Mi-am dorit din suflet acest lucru și a fost una dintre puținele seri în care mă bucuram la golurile Rapidului.”

Robert Niță: “Tu în sufletul tău ești un mic Rapidist și o știm.”

Horia Ivanovici a făcut o mică intervenție în care a susținut că giuleștenii au un tehnician foarte bun: “Rapid are sculă de antrenor. Dacă și Stoichiță l-a lăudat Bergodi. Cu asta am spus tot.”

ADVERTISEMENT

Gabi Safta: “Bergodi încă nu a băgat 3 la pauză și toți 3 să schimbe soarta unui meci.”

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Duel în declarații între Gabi Safta și Robert Niță

ADVERTISEMENT