News

Șoc la iUmor! Mihai Bendeac, într-un sicriu! Reacția Deliei și a lui Cheloo când l-au văzut

06.04.2019 | 21:26
Soc la iUmor Mihai Bendeac intrun sicriu Reactia Deliei si a lui Cheloo cand lau vazut
ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac a surprins în ediția de astăzi, 6 aprilie, după ce s-a așezat într-un sicriu. O concurentă a avut ca recuzită nu baloane, cărți de joc sau fel și fel de obiecte care ar fi ajutat-o la numărul de pe scenă, ci un… sicriu. Atât i-a trebuit lui Mihai Bendeac! Curios din fire, s-a urcat pe scenă și a “probat” sicriul. Aceasta nu este pentru prima oară când se află într-o astfel de poziție, pentru că fiind actor, a avut de-a lungul carierei momente în care a mai fost pus într-un sicriu.

Mihai Bendeac, în sicriu la iUmor!

Mihai Bendeac a surprins publicul și chiar și pe colegii săi când, dezinvolt, s-a așezat într-un sicriu adus de către o concurentă. Actorul a mărturisit faptul că nu este la prima experiență de acest gest. „Eu am mai stat în sicriu, mi s-a pus și capacul, m-au băgat în groapă și au turnat și pământ peste mine”, a povestit Mihai Bendeac și l-a ”probat” și pe acesta în ciuda protestelor Deliei.

ADVERTISEMENT

Reacția colegilor de la masa juriului a fost o surpriză totală. ”Nu a existat niciodată în istoria iUmor, cel puțin din punctul meu de vedere, o asemenea răsturnare de situație, ca în cazul acestui băiat. Orice l-ai fi întrebat, avea un mod extraordinar de a-ți răspunde! E o specie ciudată de umor involuntar”, a mărturisit Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac, în sicriu, pe scena de la iUmor
Mihai Bendeac, în sicriu, pe scena de la iUmor

Reacția colegilor lui Mihai Bendeac după ce s-a așezat într-un sicriu

”Mihai are o mare frică de moarte, probabil vrea să și-o învingă”, șoptea Delia în spatele atorului, curioasă de ce a luat decizia de a se așeza în sicriu. ”Senzația nu e foarte rea”, a mărurisit Bendeac după ce a “probat” totul. Mai multe surprize pe scena comediei în ediția de azi, 6 aprilie, la Antena 1.

ADVERTISEMENT