News

Șoferul care a scăpat de polițiști după o urmărire prin Timișoara a fost prins. Locul bizar unde a fost găsit

Șoferul care a scăpat de polițiști după o urmărire prin Timișoara a fost prins. Se afla în subsolul unei clădiri din oraș.
31.08.2023 | 21:47
Soferul care a scapat de politisti dupa o urmarire prin Timisoara a fost prins Locul bizar unde a fost gasit
Șoferul care a scăpat de polițiști după o urmărire prin Timișoara a fost prins. Marco Munteanu se afla în subsolul unei clădiri. Sursa foto: OpiniaTimișoarei.ro / Antena 3 / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marco Munteanu, șoferul fugar pe care polițiștii din Timișoara au încercat sa-l oprească cu focuri de armă, a fost prins. Locul bizar din țară unde a fost găsit acesta.

Șoferul care a scăpat de polițiști după o urmărire prin Timișoara a fost prins. Marco Munteanu se afla în subsolul unei clădiri

De mai bine de două săptămâni, Marco Munteanu, un individ în vârstă de 35 de ani, a fost căutat de poliția din Timișoara. La mijlocul lunii, agenții de la Rutieră au încercat să-l captureze la Timișoara după o urmărire ca-n filme pe străzi. La acea vreme s-au tras inclusiv focuri de armă, însă în zadar.

ADVERTISEMENT

Marco Munteanu fusese dat în urmărire și de polițiștii din Germania. Pe numele lui a fost emis un mandat european de arestare. Individul e acuzat că ar fi înșelat mai multe persoane cu tranzacții cu mașini. El este acuzat de mai multe infracțiuni de fals, uz de fals și infracțiuni informatice.

Pe 16 august, polițiștii de la rutieră l-au oprit în trafic pentru verificări de rutină, la un filtru instituit pe un bulevard din Timișoara. Într-o primă fază, individul a tras pe dreapta.

ADVERTISEMENT

În momentul în care oamenii legii i-au verificat datele în sistem au descoperit că este căutat pentru arestare. Agenții au apucat însă să îl dea jos de la volan pentru că tânărul a plecat de pe loc și a fugit de ei.

Joi, 31 august, o operațiune în forță a polițiștilor de la Serviciul de Investigații Criminale Timișoara a dat roade. Oamenii legii au reușit să îl rețină pe Marco Munteanu.

ADVERTISEMENT

Suspectul se ascundea în subsolul unei case de pe strada Titu Maiorescu din zona Pieței Traian din Timișoara în momentul în care a fost ridicat de autorități. Acest imobil al aparține unui verișor de-al lui, notează cei de la Tion.ro.

Marco Munteanu, dus la Curtea de Apel Timișoara

”Astăzi, 31 august 2023, în urma activităților investigativ-informative, polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale-I.P.J Timiș împreună cu Serviciul de Acțiuni Speciale Timiș și Brigada de Operațiuni Speciale Timișoara au depistat bărbatul, în vârstă de 35 de ani, într-un imobil de pe strada Titu Maiorescu, din Timișoara, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare de către autoritățile din Germania, pentru săvârșirea infracțiunilor de fals, uz de fals și înșelăciune.

ADVERTISEMENT

Precizăm că la data de 16 august 2023, bărbatul a fost oprit pe bulevardul Take Ionescu, iar în timpul verificărilor în bazele de date, acesta a demarat în trombă, pănă la acest moment ascunzându-se de autorități”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

La câteva ore după reținere, bărbatul a fost dus la Curtea de Apel Timișoara. Aici va avea loc confirmarea mandatului european de arestare. Marco Munteanu a fost escortat de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Timiș, dar și de trupele speciale.

ADVERTISEMENT