Life

Sofia Vicoveanca, secrete din bucătărie. Cum pregătește ciorba pentru nepoatele sale

Sofia Vicoveanca, detalii despre preparatele culinare. Ce adoră cel mai mult nepoatelor sale și cum le gătește artista ciorba.
13.12.2022 | 08:15
Sofia Vicoveanca secrete din bucatarie Cum pregateste ciorba pentru nepoatele sale
Sofia Vicoveanca, detalii despre preparatele culinare. Ce adoră cel mai mult nepoatelor sale. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Celebra cântăreață de muzică populară a scos la iveală câteva secrete din bucătărie. Cum pregătește ciorba pentru nepoatele sale. Interpreta este o bucătăreasă desăvârșită care pune foarte multă iubire în ceea ce face.

Sofia Vicoveanca, detalii despre preparatele culinare. Ce adoră cel mai mult nepoatelor sale

Sofia Vicoveanca este foarte atentă cu nepoatele sale și le face pe plac de fiecare dată când se întâlnesc. Unul dintre aspectele pe care le cer fetele are legătură cu felurile de mâncare gătite de vedetă, ciorba fiind preferata lor.

ADVERTISEMENT

„Nepoatele mele mă roagă să le fac ciorba după care le plouă-n gură. Vă spun rețeta. Se pun toate ingredientele, legumele, cărnița, la fiert, dar separat fac eu așa ceva! Este un borș acru.

Se pune la fiert sfeclă roșie rasă prin răzătoare, cu o tijă de la leuștean, tijă de la mărar, de la pătrunjel și se mai pune și sare după gust.

ADVERTISEMENT

Se fierb toate până când zeama se face roșie, aproape neagră de la sfecla roșie. Aceasta se strecoară în ciorbă atât cât o guști, cât trebuie de acră, restul, ce rămâne din zeamă, se strecoară.

Se pune într-o sticluță la frigider și se bea înainte de masă câte un păhăruț, ca cel de țuică, pe nemâncate. E foarte sănătos!”, a declarat Sofia Vicoveanca pentru publicația click.ro.

ADVERTISEMENT

Sofia Vicoveanca, pasiuni în afara iubirii pentru muzică

Sofia Vicoveanca are mai multe pasiuni în afara iubirii pentru muzică. Casa sa arată ca un adevărat muzeu, artista păstrând legătura cu internauții cu ajutorul unei tablete. Vedeta postează zilnic pe social media.

Îi place să citească, să scrie, dar și să deseneze. De asemenea, face zilnic câteva pagini de integrame și își dorește foarte mult să lanseze o carte cu poveștile pe care le-a auzit de la oamenii cu care a călătorit în tren.

ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică populară vrea să scoată și o carte de poezii. Sofia Vicoveanca este foarte activă la 81 de ani și spune că nimeni nu o poate împiedica să facă ceea ce-i place.

ADVERTISEMENT
Tags: