Sport

Sold-out în timp record la un meci din Cupa României Betano: „În primul minut de la punerea biletelor în vânzare”

Sold-out în timp record la o partidă din grupele Cupei României Betano. Gazdele au vândut biletele în primul minut de la punerea lor în vânzare.
21.09.2023 | 19:22
Soldout in timp record la un meci din Cupa Romaniei Betano In primul minut de la punerea biletelor in vanzare
FC Bihor - FCSB se va juca pe un stadion arhiplin. Foto: Facebook - @FC Bihor Oradea.
ADVERTISEMENT

Sold-out în timp record la meciul lui FC Bihor – FCSB, miercuri, 27 septembrie, ora 21:00, în prima etapă din grupele Cupei României Betano. Stadionul Iuliu Bodola, cu o capacitate de 11.000 de locuri, va fi plin la ora meciului orădenilor împotriva vicecampioanei.

Sold-out în timp record la un meci din Cupa României Betano: „În primul minut de la punerea biletelor în vânzare”

FC Bihor le va întâlni în grupele Cupei României pe FCSB, Dinamo și Zalău. Partidele împotriva echipelor de tradiție din București au stârnit un interes fabulos în rândul orădenilor, care și-au luat măsuri radicale pentru ca meciurile de pe teren propriu să aibă loc seara.

ADVERTISEMENT

Pe pagina de Facebook, FC Bihor a anunțat că toate biletele la meciul cu FCSB s-au epuizat în timp record. „Dragi suporteri, va informăm că toate biletele pentru meciul din Cupa României, de miercuri, 27 septembrie, cu FCSB, au fost vândute. 

Dacă în online, biletele au fost epuizate efectiv în primul minut de la punerea lor în vânzare, cele care au putut fi achiziționate cu bani cash de la stadion s-au epuizat la aproximativ două ore de la punerea lor în vânzare!

ADVERTISEMENT

Va mulțumim și va așteptăm în tribuna alături de echipa noastră! HAI BIHORU’!”, se arată în postarea celor de la FC Bihor. Pentru ca partida să se poată vedea la tv, FC Bihor a instalat o nocturnă mobilă la Stadionul Iuliu Bodola.

FC Bihor a vândut peste 6.800 de abonamente pentru actualul sezon

Înainte de tragerea la sorți a grupelor Cupei României, FC Bihor reușise să vândă în jur de 300 de abonamente pentru sezonul actual. La scurt timp după tragerea la sorți, orădenii au luat cu asalt abonamentele. Conform site-ului oficial, clubul a vândut peste 6.800 de abonamente, record național.

ADVERTISEMENT

FC Bihor Oradea este susținută de Primărie. Instituția locală a sprijinit clubul pentru închirierea unei instalații nocturne mobile atât pentru duelul cu FCSB, cât și pentru disputa cu Dinamo. Cu SCM Zalău, formația orădeană va evolua în deplasare.

Instalarea nocturnei mobile a costat-o pe FC Bihor Oradea nu mai puțin de 80.000 de euro. Aceasta ar urma să rămână montată pe Stadionul Iuliu Bodola până după meciul cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

Nu mai puțin de 100 de proiectoare vor fi instalate pentru ca partida să se desfășoare și să fie transmisă la TV în condiții optime. De asemenea, UTA ar urma să joace la Oradea cel puțin trei meciuri considerate „acasă” în perioada în care suprafața de joc de la Arad va fi refăcută.

ADVERTISEMENT
Tags: