Sport

Program Cupa României Betano 2023, etapa 1. Când se joacă Dinamo – FCU Craiova, Bihor – FCSB, Steaua – U Cluj

Cum arată programul primei etape a grupelor Cupei României Betano. Când se joacă Dinamo - FCU Craiova, Bihor - FCSB sau Steaua - U Cluj.
10.09.2023 | 08:00
Program Cupa Romaniei Betano 2023 etapa 1 Cand se joaca Dinamo  FCU Craiova Bihor  FCSB Steaua  U Cluj
Programul primei etape din grupele Cupei României Betano. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Casa Fotbalului a găzduit la mijlocul săptămânii tragerea la sorți pentru grupele Cupei României Betano. FANATIK dezvăluie în exclusivitate programul etapei întâi care va debuta la mijlocul ultimei săptămâni din luna septembrie.

Program Cupa României Betano 2023, etapa 1. Când se joacă Dinamo – FCU Craiova

Noul sezon al grupelor Cupei României Betano va fi deschis de meciul Zalău – Oțelul, în grupa C din care mai fac parte FCU Craiova, FC Bihor, Dinamo și FCSB. Cele două rivale din București nu se vor înfrunta în grupe.

ADVERTISEMENT

Zalău – Oțelul va avea loc marți, 26 septembrie, ora 16:00. Duelul este urmat de partida Voluntari – Farul, de la ora 18:30. Tot marți, 26 septembrie, ora 21:00, Dinamo și FCU Craiova vor reedita duelul din etapa a 9-a a campionatului.

Pentru „câini” a doua jumătate a lunii septembrie aduce un program de foc. După disputa din campionat cu FCU Craiova, clubul din Ștefan cel Mare joacă pe teren propriu cu Farul. Ulterior, „câinii” o înfruntă pe FCU Craiova în Cupa României Betano, după care merg la Galați pentru duelul cu Oțelul.

ADVERTISEMENT

FCSB și Universitatea Craiova vor avea parte de un debut lejer în grupele „competiției surprizelor”. Oltenii vor înfrunta divizionara secundă CS Tunari miercuri, 27 septembrie, ora 16:00. De cealaltă parte, vicecampioana României o înfruntă miercuri, 27 septembrie, ora 21:00 pe FC Bihor.

Program etapa 1 din Cupa României Betano. Când se joacă Steaua – U Cluj

Derby-ul dintre Steaua și U Cluj a fost programat să se dispute joi, 28 septembrie, ora 16:00. În aceeași zi de la ora 18:30, cealaltă formație din Cluj-Napoca, CFR, joacă în deplasare cu CSM Alexandria.

ADVERTISEMENT

Epilogul primei etape din grupele Cupei României va fi FC Botoșani – Rapid, joi, 28 septembrie, ora 21:00. FANATIK a aflat că meciurile Corvinul Hunedoara – Chindia, Gloria Buzău – UTA Arad și Progresul Pecica – Petrolul Ploiești nu sunt la TV.

FCSB, deplasări pe bandă rulantă

FCSB, eliminată în grupe în sezonul trecut al Cupei României Betano, va înregistra numeroase deplasări după revenirea din pauza cauzată de meciurile echipelor naționale. Pe 17 septembrie, formația lui Elias Charalambous o întâlnește la Ovidiu pe Farul.

ADVERTISEMENT

Ulterior, FCSB va juca, tot în deplasare, cu Hermannstadt în restanța din etapa a 5-a, după care formația lui Gigi Becali le întâlnește pe Sepsi și FC Bihor tot pe teren străin.

FCSB va reveni pe teren propriu abia la meciul cu U Cluj, din etapa a 11-a a campionatului. O săptămână mai târziu, roș-albaștrii vor bifa o nouă deplasare la FC Botoșani.

Programul complet, etapa 1 din grupele Cupei României Betano:

Marți, 26 septembrie

  • ora 16:00 Zalău – Oțelul Galați
  • ora 18:30 FC Voluntari – Farul
  • ora 21:00 Dinamo – FCU Craiova

Miercuri, 27 septembrie

  • ora 16:00 Tunari – Universitatea Craiova
  • ora 18:30 Hermannstadt – Sepsi
  • ora 21:00 FC Bihor – FCSB

Joi, 28 septembrie

  • ora 16:00 Steaua – U Cluj
  • ora 18:30 CSM Alexandria – CFR Cluj
  • ora 21:00 FC Botoșani – Rapid

  • 3,75 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul “câștigător” în favoarea celor de la FCSB

ADVERTISEMENT