Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Sorin Cârțu a identificat punctul slab al Craiovei: „Nu e ceea ce trebuie!”

Universitatea Craiova avea ambiții mari înainte de acest campionat, în special pentru lupta la titlu, însă oltenii au dezamăgit momentan în mai multe partide importante.
22.12.2023 | 21:22
Sorin Cartu a identificat punctul slab al Craiovei Nu e ceea ce trebuie
Sorin Cârțu a identificat punctul slab al Craiovei: „Nu e ceea ce trebuie!”. Foto: Sport Pictures EU
ADVERTISEMENT

În acest context, cel mai recent exemplu fiind egalul cu UTA Arad, scor 2-2, Sorin Cârțu vorbește despre cea mai mare problemă a Universității Craiova: axul central. Mai exact lipsa fotbaliștilor de valoare din lotul Craiovei pe anumite posturi cheie.

Sorin Cârțu a identificat punctul slab al Craiovei

”Nu știu dacă am văzut echipă mai masochistă ca ai noștri. Problema mare , am spus, vreau să o văd rezolvată pentru meciurile următoare. Joci cu Farul, vine Steaua, joci la Sepsi. Program foarte greu”, și-a început discursul Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

Cea mai mare problemă a Universității Craiova rămâne axul central și lipsa soluțiilor în apărare, ceea ce arată lipsa unei campanii de transfeuri reușită.  ”Gândește-te ce însemnau punctele în meciurile ăstea foarte accesibile.

Ceea ce la întrebarea ta, vreau să văd întotdeauna, e o regulă nu simplă, cât se poate de eficientă, axul central, portarul serios, fundașii centrali, mijlocașul central defensiv. Mai departe meci pe cel care organizează jocul. Nu este la noi această coloană, ceea ce trebuie să fie, acest ax.

ADVERTISEMENT

Obiectiv, trebuia să ne gândim și la asta cu accidentarea fundașilor centrali și incapacitatea de a alinia mereu fundași centrali de care te simți și tu mai în siguranță. Cu continuitate în joc, foarte mulți acolo au apărut, Silva după nu știu ce accidentare,

Screciu după accidentare și face întindere. Apare acolo Crețu care are mari deficiențe în zona de fundaș central. El aleargă foarte mult, e darnic în ceea ce înseamnă evoluție în teren, dar face niște greșeli aproape imparabile”, a completat Sorin Cârțu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Fostul mare antrenor și jucător al Craiovei a continuat criticile la adresa fundașului Alexandru Crețu. Așadar, Universitatea Craiova ar trebui să transfere de urgență mai mulți fundași centrali de valoare, pentru că în lipsa titularilor, care sunt accidentați, echipa va avea foarte mult de suferit. Asta, mai ales că oltenii speră în continuare că vor termina cel puțin pe locul secund.

”A dat peste minge și cu UTA, de asta spun, trebuie să avem o siguranță a axului central, mijlocașul central. Am fost mereu, am susținut, vara trecută când a venit Balint, l-am cicălit, am insistat și în discuțiile așa, să-și caute un fundaș central, pentru că Mateiu este un jucător pe care tu te bazezi, dar nu are o continuitate.

ADVERTISEMENT

E bine să aibă și o concurență, e jucător bun pentru Universitatea Craiova, dar nu de o chestie din asta să te bazezi meci de meci, să fie ceea ce trebuie. Acum am început să regret că nu este Mateiu în teren, practic mă contrazic la niște discuții pe care le-am avut”, a explicat Sorin Cârțu în direct și exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA, emisiune moderată de Horia Ivanovici, se vede în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Nu uitați! Emisiunea FANATIK SUPERLIGA se poate vedea LIVE doar pe home page-ul www.fanatik.ro, iar pentru cei care vor să o revadă, sau nu au reușit să o urmărească în direct, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30.

Premiera FANATIK SUPERLIGA va fi disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik (nu uita să dai LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), precum și pe pagina Facebook Horia Ivanovici Oficial (nu uita să dai LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), dar și pe pagina de Facebook Fanatik nu uita să dai LIKE si URMAREŞTE pentru a fi notificat).

Care este punctul slab al Craiovei?

ADVERTISEMENT
3,25 este cota BETANO pentru pronosticul "X solist" la partida Universitatea Craiova - Farul