Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Sorin Cârțu, verdict despre șansele Craiovei în lupta pentru locul 2: „I-am ajutat pe Farul și pe CFR!”

Sorin Cârțu a analizat șansele Universității Craiova în lupta pentru locul 2 cu Farul și CFR Cluj. Fostul președinte din Bănie a făcut calculele oltenilor pentru cupele europene.
03.05.2024 | 16:21
Sorin Cartu verdict despre sansele Craiovei in lupta pentru locul 2 Iam ajutat pe Farul si pe CFR
Sorin Cârțu, verdict despre șansele Craiovei în lupta pentru locul 2: „I-am ajutat pe Farul și pe CFR!”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Trupa lui Costel Gâlcă este în cărți pentru poziția secundă din SuperLiga, însă programul ultimelor etape este complicat pentru Universitatea Craiova. Sorin Cârțu a analizat șansele „alb-albaștrilor” în lupta cu Farul Constanța și CFR Cluj.

Sorin Cârțu, despre șansele Craiovei în lupta pentru locul 2: „I-am ajutat pe Farul și pe CFR!”

Costel Gâlcă a dezvăluit încă de la prezentarea oficială la Universitatea Craiova că își dorește să termine pe locul 2 în SuperLiga. Victoria din derby-ul cu Rapid București le-a dat speranțe „juveților”, care așteaptă vizita celor de la FCSB în etapa viitoare.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu spune că Universitatea Craiova nu își permite să piardă în ultimele trei etape cu FCSB, Farul și Sepsi. FANATIK SUPERLIGA poate să fie urmărită live pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

„Este clar că ne convine situația asta, sunt spații mai mari în deplasare și ne descurcăm mai bine. Fiind campioană ai impresia că vin mai puțin preocupați. Nu trebuie să ne uităm la ce prezintă FCSB, analizezi calitățile fiecărui jucător din echipă și faci pregătirea.

ADVERTISEMENT

Trebuie să ne intereseze ce facem noi și ceea ce trebuie să facem în lupta pentru locul 2. Este vina noastră că nu avem o poziție mai bună. I-am ajutat pe Farul și CFR, măcar să fi făcut meciuri egale la partidele respective, deci punem două puncte la noi și scădem două puncte la ei.

Ai fi avut o altfel de poziție pentru locul 2. Pentru locul 2 trebuie să câștigăm toate meciurile, cel puțin la partida cu Farul nu ai voie să pierzi. Cum te-au bătut la Craiova și tu măcar poți să faci un meci egal sau să câștigi la Ovidiu”, a declarat Cârțu.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu: „Suferința face parte din ADN-ul nostru”

Sorin Cârțu este de părere că înfrângerea cu CFR Cluj poate cântări decisiv în lupta pentru cupele europene. Fostul președinte s-a obișnuit cu suspansul finalului de campionat din ultimele sezoane din SuperLiga la Universitatea Craiova.

„În momentul acesta suntem la egalitate cu CFR, am fost foarte supărat cu CFR pentru că nu aveam voie să pierdem. Știind ce s-a întâmplat cu Farul, abordarea cu CFR trebuia să fie gândită și în sensul ăsta. Totul depinde de noi.

ADVERTISEMENT

Noi când facem niște rezultate trebuie să suferim mai mult, așa a fost la echipa asta din toate timpurile. Suferința pe care o avem până la sfârșitul campionatului face parte din ADN-ul nostru și din lucrurile de zi cu zi”, a mai fost fostul președinte.

Sorin Cârțu, verdict despre șansele Craiovei în lupta pentru locul 2

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot...
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50% din PIB, iar deficitul e deja peste 3%
Jurnalista care s-a iubit cu Ion Ţiriac, apariţie răvăşitoare pe plajă. Este cu...
Jurnalista care s-a iubit cu Ion Ţiriac, apariţie răvăşitoare pe plajă. Este cu 31 de ani mai tânără decât miliardarul
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Vine vara în România. Vremea se schimbă radical
Vine vara în România. Vremea se schimbă radical
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile...
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile pasagere şi a treia căsătorie
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților