ADVERTISEMENT
Life

Ce spune Sorin Pușcașu despre sumele de bani pe care le primesc Războinicii la Survivor România

Sorin Pușcașu a făcut noi dezvăluiri la TV despre sumele primite de Războinicii de la Survivor România, în acest sezon.
Autor: Andreea Stanaringa | 24.05.2021 | 22:58
Ce spune Sorin Pușcașu despre sumele de bani pe care le primesc Războinicii la Survivor România
Sorin Pușcașu a recunoscut. Ce sume de bani primesc Războinicii la Survivor România. Sursa foto: Kanal D

Sorin Pușcașu a spus adevărul despre banii pe care îi încasează cei din echipa Războinicilor la Survivor România. Invitat la podcastul lui Jador, fostul concurent a discutat mai multe aspecte din cadrul competiției.

ADVERTISEMENT

Deși au fost rivali în cadrul show-ului de la Kanal D, Jador și Sorin au vorbit aproape două ore despre lunile petrecute în Dominicană și a fost adus în discuție și subiectul banilor.

Sorin Pușcașu a recunoscut. Ce sume de bani primesc Războinicii la Survivor România

Sorin Pușcașu a spus adevărul despre sumele de bani încasate de membrii echipei albastre. Deși nu a dezvăluit suma exactă, tânărul a dezvăluit dacă toți au avut același salariu.

Întrebat dacă toți Războinicii primesc aceeași sumă de bani sau diferă de la persoană la persoană, Sorin a spus că toți au avut aceiași bani.

ADVERTISEMENT

„La Războinici este aceeași sumă pentru toți”, a dezvăluit Sorin în cadrul podcastului găzduit de Jador.

Faimoșii, pe de altă parte, nu au avut aceleași încasări pentru fiecare membru. De exemplu, în timp ce Jador a avut încasări de 7.000 de euro săptămânal, Elena Marin câștigă aproximativ 2.000 de euro în fiecare săptămână.

Sorin, probleme grave după Survivor România

Invitat la Teo Show, Sorin a declarat că problemele de la picior sunt destul de grave și speră să nu ajungă pe masa de operație.

ADVERTISEMENT

La fel ca alți concurenți de la Survivor, fostul Războinic a fost nevoit să plece acasă din motive medicale. Medicul i-a interzis să mai intre pe traseu, după ce a stat pe bară trei săptămâni.

Sorin avea deja probleme atunci când a intrat în competiție, însă acestea s-au agravat până în momentul în care nu a mai putut intra pe traseu.

ADVERTISEMENT

Tânărul și-a pus piciorul în pericol în timpul reality show-ului și nu este exclus ca în viitor să ajungă la o intervenție chirurgicală. Până atunci, Sorin își va face mai multe investigații.

„Am foarte multe probleme la genunchi. Voi merge la o clinică să mai fac ceva investigații. Am meniscul fracturat. Nu știu exact termenii. Am un tendon aproape să se rupă, două tendoane inflamate”, a declarat Sorin Pușcașu la Kanal D. 

ADVERTISEMENT

Sorin este unul dintre cei mai controversați concurenți de la Survivor România și a primit numeroase critici din partea telespectatorilor. Conflictele cu Albert și cu alți Războinici i-au adus mulți hateri, destul de vocali pe rețelele sociale.

Fostul concurent a declarat că nu are nimic personal cu nimeni și nu ar schimba nimic dacă ar lua competiția de la capăt.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT