Life

Ce spune Sorin Pușcașu despre sumele de bani pe care le primesc Războinicii la Survivor România

Sorin Pușcașu a făcut noi dezvăluiri la TV despre sumele primite de Războinicii de la Survivor România, în acest sezon.
24.05.2021 | 22:58
Ce spune Sorin Puscasu despre sumele de bani pe care le primesc Razboinicii la Survivor Romania
Sorin Pușcașu a recunoscut. Ce sume de bani primesc Războinicii la Survivor România. Sursa foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Sorin Pușcașu a spus adevărul despre banii pe care îi încasează cei din echipa Războinicilor la Survivor România. Invitat la podcastul lui Jador, fostul concurent a discutat mai multe aspecte din cadrul competiției.

Deși au fost rivali în cadrul show-ului de la Kanal D, Jador și Sorin au vorbit aproape două ore despre lunile petrecute în Dominicană și a fost adus în discuție și subiectul banilor.

ADVERTISEMENT

Sorin Pușcașu a recunoscut. Ce sume de bani primesc Războinicii la Survivor România

Sorin Pușcașu a spus adevărul despre sumele de bani încasate de membrii echipei albastre. Deși nu a dezvăluit suma exactă, tânărul a dezvăluit dacă toți au avut același salariu.

Întrebat dacă toți Războinicii primesc aceeași sumă de bani sau diferă de la persoană la persoană, Sorin a spus că toți au avut aceiași bani.

ADVERTISEMENT

„La Războinici este aceeași sumă pentru toți”, a dezvăluit Sorin în cadrul podcastului găzduit de Jador.

Faimoșii, pe de altă parte, nu au avut aceleași încasări pentru fiecare membru. De exemplu, în timp ce Jador a avut încasări de 7.000 de euro săptămânal, Elena Marin câștigă aproximativ 2.000 de euro în fiecare săptămână.

ADVERTISEMENT

Sorin, probleme grave după Survivor România

Invitat la Teo Show, Sorin a declarat că problemele de la picior sunt destul de grave și speră să nu ajungă pe masa de operație.

La fel ca alți concurenți de la Survivor, fostul Războinic a fost nevoit să plece acasă din motive medicale. Medicul i-a interzis să mai intre pe traseu, după ce a stat pe bară trei săptămâni.

ADVERTISEMENT

Sorin avea deja probleme atunci când a intrat în competiție, însă acestea s-au agravat până în momentul în care nu a mai putut intra pe traseu.

Tânărul și-a pus piciorul în pericol în timpul reality show-ului și nu este exclus ca în viitor să ajungă la o intervenție chirurgicală. Până atunci, Sorin își va face mai multe investigații.

„Am foarte multe probleme la genunchi. Voi merge la o clinică să mai fac ceva investigații. Am meniscul fracturat. Nu știu exact termenii. Am un tendon aproape să se rupă, două tendoane inflamate”, a declarat Sorin Pușcașu la Kanal D. 

Sorin este unul dintre cei mai controversați concurenți de la Survivor România și a primit numeroase critici din partea telespectatorilor. Conflictele cu Albert și cu alți Războinici i-au adus mulți hateri, destul de vocali pe rețelele sociale.

Fostul concurent a declarat că nu are nimic personal cu nimeni și nu ar schimba nimic dacă ar lua competiția de la capăt.

ADVERTISEMENT