Life

Sumele uriașe încasate de concurenții de la Survivor România 2021! Faimoșii se ceartă pe ”cașcaval” serios

11.05.2021 | 13:29
Sumele uriase incasate de concurentii de la Survivor Romania 2021 Faimosii se cearta pe cascaval serios
Concurentii de la Survivor incaseaza bani seriosi pentru prestatia din competitie Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Survivor România 2021, emisiune care a devenit deja fenomen, este scena unor confruntări serioase și din cauza sumelor uriașe încasate de concurenții din echipa Faimoșilor.

FANATIK a reușit să intre în posesia unor informații cât se poate de serioase cu privire la sumele mari de bani pe care le încasează concurenții de la Survivor România 2021, certurile Faimoșilor – cei care, de altfel, iau ”grosul” banilor – fiind, acum, ușor de înțeles și din această perspectivă.

ADVERTISEMENT

Sumele luate de Faimoși depășesc marele premiu de la Survivor

Faimoșii nu aleargă doar după marele premiu de la Survivor România 2021, adică cei 50.000 de euro puși în joc, ci se străduiesc să aibă un parcurs cât mai lung pentru că sumele pe care le obțin săptămânal sunt de-a dreptul consistente, unii concurenți reușind, deja, să încaseze mai mult decât dacă ar fi câștigat doar trofeul emisiunii de la Kanal D.

Jador a primit cei mai mulți bani de la Survivor România 2021

Conform informațiilor FANATIK, cel mai bine plătit concurent de la Survivor România 2021 a fost Jador, cel care a părăsit competiția din motive medicale, el încasând nu mai puțin de 7.000 de euro pentru fiecare săptămână pe care a petrecut-o în Republica Dominicană, fie că a intrat sau nu pe trasele din concurs.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp este și el extrem de bine plătit pentru prestațiile sale din concurs, cei minimum 3.500 de euro, săptămânal, devenind, la ieșirea din competiție, suficienți bani pentru a strânge o mică avere pentru fiul pe care îl va avea peste câteva săptămâni.

Scandalurile între Faimoși de duc pe mii de euro

Cea mai atacată concurentă de colegii din echipa Faimoșilor, Elena Marin, este și ea bine plătită pentru prestația pe care o are la Survivor România, ea încasând puțin sub 2.000 de euro săptămânal, asta însemnând că, până acum, în cele cinci luni de competiție, a strâns o sumă suficientă pentru a-și îndeplini visurile cu care a intrat în competiție.

ADVERTISEMENT

Nici Zanni nu se poate plânge că este prost plătit, el având, în conturi, în fiecare săptămână, un plus de 1.800 de euro, bani pe care, așa cum și recunoaște, vrea să îi înmulțească și cu marele premiu.

Elena Marin si Zanni
Scandalurile dintre Elena Marin si Zanni pot fi vazute ca fiind si pentru a ramane cat mai mult in competitie Sursa foto: Kanal D

Nici cel mai bun prieten al Faimosului Zanni din competiție, Sebastian Chitoșcă, nu câștigă rău, el încasând, de fapt, mai mulți bani decât în perioada în care spera la o carieră de fotbalist sau decât banii pe care îi încasează, acum, în Germania, la locul său de muncă: în jurul a 1.800 de euro, săptămânal.

ADVERTISEMENT

Raluca Dumitru, fosta asistentă TV care face senzație pe traseele de la Survivor România și care a fost în centrul unor scandaluri serioase, nu se poate plânge că nu câștigă bani frumoși, ea fiind cea mai bine plătită dintre fetele care mai sunt în competiție. Nu de altceva, dar cei 2.000 de euro pe care îi încasează în fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană îi vor permite să investească în visul său, dezvoltarea afacerii cu haine pe care o are.

Cosmin, multiplul medaliat la karate din echipa Faimoșilor, nu este chiar la coada clasamentului, cei aproape 2.000 de euro luați pentru fiecare săptămână de la Survivor România 2021 asigurându-i o sumă frumușică în buzunare în momentul în care va părăsi competiția care are loc în Republica Dominicană.

Noii intrați la Survivor România 2021, plătiți regește

Noii intrați în echipa Faimoșilor, Cucu și Andreea, sunt, culmea, plătiți diferit. Dacă Cucu, cunoscut deja pentru apariția în diverse seriale, se bucură de 2.000 de euro, Andreea este mai slab plătită, cei 1.500 de euro plasând-o în coada clasamentului echipei din care face parte atunci când vine vorba de încasările făcute.

Ștefan, portarul care a făcut senzație în prima ligă românească și care a fost dat afară de la FCSB pentru că îl imita pe Gigi Becali, are toate motivele să zâmbească, suma încasată de el fiind tot în jurul a 2.000 de euro, săptămânal.

Dacă Faimoșii sunt plătiți cu sume serioase, Războinicii nu se pot plânge nici ei că ar pleca chiar cu buzunarele goale de la Survivor România 2021, cei aflați, acum, în competiție, având încasări săptămânale care ajung chiar și la 1.000 de euro, bani care ar completa de minune marele premiu de 50.000 de euro pus în joc de reality-show-ul de la Kanal D..

ADVERTISEMENT