Sport

Sorina Grozav, declarații de dragoste despre galeria Rapidului. „Și adversarele simt”

Galeria Rapidului este unică la handbal. Suportul fanilor giuleșteni în Sala Polivalentă bagă frica în adversare și facilitează performanțele Sorinei Grozav și a colegelor sale.
09.11.2023 | 20:20
Sorina Grozav declaratii de dragoste despre galeria Rapidului Si adversarele simt
Cat de IMPORTANTA este GALERIA Rapidului pentru echipa de handbal. foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Rapid este cunoscută pentru suportul fanilor. Giuleștiul este plin la fiecare partidă, dar fotbalul nu este singura prioritate a suporterilor. La handbal, fanii se înghesuie meci de meci pentru a duce echipa la un alt nivel.

Fanii giuleșteni sunt pretutindeni

“Pentru noi, galeria este cea mai importantă. Am învățat să transformăm presiunea în pasiune, și totul merge bine. Se simte o simbioză între noi și galerie, și această conexiune se reflectă în jocul nostru. Galeria este mereu alături de noi”, a declarat Sorina Grozav.

ADVERTISEMENT

“Am văzut și la Budapesta au fost câteva sute, au aplaudat ăia la final. Am văzut la Champions League că stau adversarele în cealaltă parte a sălii, stau și fetele și chiar dacă nu au trecut pe la Rapid stau și aplaudă, se uită. Jucătoare care nu au fost la CSM sau la Rapid, dar sunt fascinate de ce se întâmplă la Polivalentă”, a spus Robert Niță.

Sorina Grozav joacă la Rapid din 2021. A fost cea mai bună marcatoare la Campionatul European U17 și cea mai bună marcatoare la Campionatul European U19. Pe lângă cariera sportivă, Sorina formează un cuplu de succes cu Gicu Grozav, jucătorul Petrolului.

ADVERTISEMENT

Adversarele Rapidului sunt intimidate de presiunea publicului

“Și noi, care jucăm la Rapid, suntem încă fascinați de tot ceea ce se întâmplă aici. La Rapid, acesta este spiritul. Adversarele nu resimt prea bine presiunea din partea galeriei. S-a și văzut. Noi suntem motivați de ea, dar ele sunt descurajate.

Și eu aș filma dacă nu aș juca aici și nu aș fi din România. Este cea mai frumoasă galerie; la handbal, nu se întâlnește așa ceva des. La fotbal, este mai obișnuit, și nu pot decât să le mulțumim că sunt alături de noi”, a declarat Sorina Grozav.

ADVERTISEMENT

Sorina Grozav a depășit un moment complicat al carierei. În perioada în care evolua pentru Corona Brașov, a fost suspendată, alături de colegele ei, din cauza dopajului. Marius Capră, medicul echipei, a primit cea mai mare pedeapsă: 4 ani de suspendare.

Handbalista Rapidului va avea un copil cu Gicu Grozav. Gicu Grozav, în vârstă de 33 de ani, joacă la Petrolul din sezonul 2022-2023. De la întoarcerea sa în România, Grozav a reușit să înscrie de 14 ori în 53 de partide.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă prezintă emisiunea „Suflet de rapidist” în fiecare miercuri, începând cu ora 13:30, în direct, doar pe FANATIK.RO. Apoi, în fiecare joi, de la ora 10:30, sunteți invitați să urmăriți în premieră emisiunea pe paginile noastre oficiale de Facebook și YouTube.

Galeria Rapidului e la inaltime

ADVERTISEMENT