News

Sosia Reginei Elisabeta a II-a, nevoită să-și dea demisia după 34 de ani: ”Nimeni nu va mai fi ca ea”

Mary Reynolds, o britanică de 89 de ani din Epping, Essex, a anunțat că renunță să mai fie sosia Reginei Elisabeta a II-a, după moartea acesteia.
10.09.2022 | 18:55
Sosia Reginei Elisabeta a IIa nevoita sasi dea demisia dupa 34 de ani Nimeni nu va mai fi ca ea
Mary Reynolds a anunțat că nu o va mai imita niciodată pe Regina Elisabeta a II-a / Colaj foto: Fanatik / Sursă: Hepta
ADVERTISEMENT

Mary Reynolds și-a explicat decizia de a nu o mai imita pe Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, ”din respect” pentru Familia Regală. Ea spune, însă, că va păstra ținutele pe care le-a folosit până acum pentru că îi aduc aminte de regina cu care a fost comparată timp de trei decenii și jumătate.

Mary Reynolds, ofertată de o televiziune rusă, după moartea Reginei Elisabeta a II-a

Reynolds a apărut în emisiuni de televiziune și filme, interpretând-o pe Regina Elisabeta a II-a, începând cu anul 1988, atunci când a devenit sosia monarhului de la Palatul Buckingam.

ADVERTISEMENT

Britanica spune că prima dată i s-a spus că seamănă cu regina la 17 ani, când Elisabeta abia urcase pe tron. Mary a avut un rol principal în serialul de comedie Bullseye, unde a jucat alături de Roger Moore, dar a apărut și în seria aniversară a serialului Doctor Who, filmat în 1988.

În urmă cu câteva zile, la câteva ore după moartea reginei, ea a primit o ofertă de la o companie rusă de televiziune, care i-a cerut să îmbrace costumul de regină pentru o producție locală, anunță știrileprotv.ro.

ADVERTISEMENT

Sosia Elisabetei: ”Am încercat să mă comport ca o regină”

Acum, Mary Reynolds spune că zilele ei ca sosie a reginei s-au încheiat și că se simte norocoasă că în tot acest timp a putut s-o interpreteze pe Elisabeta a II-a.

Ea a spus că a încercat mereu să se comporte ”ca o regină”, și să respecte oamenii.

”Oriunde te-ai fi dus în lume, era Regina – nu regina Elisabeta, nu regina Angliei, era Regina. Nu va nu va mai fi niciodată cineva ca ea”, a mai afirmat Mary Reynolds.

ADVERTISEMENT

Regina Marii Britanii, succedată la tron de Charles al III-lea

Regina Elisabeta a II-a a încetat din viață joi, 8 septembrie, la reședința ei din Scoția. Ea a avea 96 de ani și era monarhul cu cea mai lungă domnie din istoria Marii Britanii, fiind încoronată în 1953.

Rolul ei a fost preluat de Regele Charles al III-lea, moștenitorul de drept al Coroanei Regale a Marii Britanii, în vârstă de 73 de ani.

ADVERTISEMENT