News

Spaima prin care a trecut un primar din Mehedinți. Copiii minori, singuri în locuința din care hoții i-au furat 100.000 de euro

Ionuț Gîrgă a rămas fără 100.000 de euro după ce a fost călcat de hoți în timp ce se afla la un botez. Răufăcătorii au intrat în locuință în timp ce copiii minori erau acasă.
29.05.2022 | 16:35
Spaima prin care a trecut un primar din Mehedinti Copiii minori singuri in locuinta din care hotii iau furat 100000 de euro
Edilul spune că suma provenea dintr-o tranzacție cu utilaje agricole Foto: hepta
ADVERTISEMENT

Primarul comunei mehedințene Dîrvari suspectează faptul că hoții au acționat la pont. Ionuț Gîrgă, se afla la un botez când aceștia i-au au sustras din locuința situată în satul Gemeni, comuna Dîrvari suma de 100.000 euro.

Hoții au răscolit casa unui primar în care se aflau doar copiii săi minori

Când a revenit acasă, edilul și-a dat seama că a fost călcat de hoți și a alertat, imediat, poliția, care s-a deplasat la locul faptei pentru cercetări.

ADVERTISEMENT

Primarul a povestit pentru Antena 3 că nimeni din afara familiei nu știa despre suma de bani. Mai grav, spune el, hoții au intrat în locuința sa în timp ce copiii minori erau acasă.

Primarul Ionuț Gîrcă a mai declarat că nu bănuiește cine ar fi putut fura banii din casă, dar crede că hoții ar fi acționat la pont. Acesta a explicat și de ce avea în casă o sumă atât de mare de bani.

ADVERTISEMENT

“Sunt niște camere de supraveghere, dar au fost ocolite printr-un punct mort. Nu bănuiesc pe nimeni, nu cred că știa nimeni.

Nu țineam în casă. Am vândut niște utilaje mai vechi, eu lucrez niște terenuri, și urmă să îmi achiziționez o combină agricolă.

ADVERTISEMENT

Am scos niște bani. Nu țineam ascunși, îi țineam în casă. La mine în casă nu intrau persoane străine.

Eu am ajuns la 2 fără ceva de la un botez și am văzut ușa deschisă, urme și am constatat jaful. Nu s-au mai întâmplat spargeri în ultimul timp.

ADVERTISEMENT

Problema cea mai gravă este că copiii mei minori erau în casă. Hoții s-au dus până la ușa lor, pe urme, au văzut că priveau la televizor. S-au mutat în celelalte camere, au răsturnat pe acolo”, a spus primarul păgubit.

Oamenii legii încearcă să îi descopere pe făptași și să recupereze prejudiciul.

ADVERTISEMENT
Tags: