Fotbal intern

Spaniolii lui Dinamo, goluri fabuloase în Liga 1! Camara și Borja Valle au marcat de la jumătatea terenului. Video

04.12.2020 | 21:35
Spaniolii lui Dinamo goluri fabuloase in Liga 1 Camara si Borja Valle au marcat de la jumatatea terenului Video
Spaniolii de la Dinamo București au reușit să marcheze goluri fabuloase în Liga 1, după Borja Valle acum a venit rândul lui Juan Camara să înscrie cu o execuție fantastică de la mijlocul terenului. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Spaniolii de la Dinamo București au reușit să marcheze goluri fabuloase în Liga 1, după Borja Valle acum a venit rândul lui Juan Camara să înscrie cu o execuție fantastică de la mijlocul terenului.

”Câinii” s-au umplut de jucători iberici în această toamnă, după ce clubul a fost preluat de Pablo Cortacero, și, deși situația financiară este una dezastruoasă iar unii dintre cei veniți au și plecat, spaniolii rămași continuă să facă spectacol.

ADVERTISEMENT

Valiza și-a făcut-o și antrenorul Cosmin Contra, exasperat de promisiunile neonorate ale noilor investitori, dar echipa își continuă parcursul bun din ultima perioadă.

Goluri de senzație reușite în Liga 1 de spaniolii lui Dinamo

Dinamo a abordat jocul cu FC Argeș într-o formulă inedită în care și-au mai făcut loc doar patru stranieri, dar cei rămași la echipă în ciuda problemelor financiare încearcă să ducă mai departe munca începută în această toamnă alături de secundul lui Contra, Ionel Gane.

ADVERTISEMENT

”Câinii” au început în forță meciul de la Pitești și au deschis scorul cu o execuție de generic TV a lui Juan Camara. În minutul 7, spaniolul l-a observat ieșit din poartă pe tânărul George Micle și l-a învins cu un șut din lovitură liberă de la jumătatea terenului.

Nu este prima execuție de geniu a unui fotbalist spaniol adus de Dinamo în acest sezon. În meciul cu FC Botoșani din etapa a treia, Borja Valle își făcea debutul în tricoul ”câinilor” cu o execuție extraterestă. Mijlocașul înscria cu un șut fantastic din jumătatea proprie și aduce un punct pentru ”alb-roșii”.

ADVERTISEMENT

Borja Valle și Juan Camara sunt într-un top select al celor mai frumoase goluri înscrise prin șuturi de la distanță, Gheorghe Hagi fiind un specialist al acestor lovituri, alături de alți fotbaliști români care au talent cu carul, precum Constantin Budescu sau Lucian Sânmârtean.

Fostul director sportiv al clubului Dinamo București, Ionel Dănciulescu, a confirmat informațiile oferite de FANATIK, și a spus că antrenorul Cosmin Contra a fost trădat de Juan Melero Marin în proiectul desfășurat în Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Sunt vremuri tot mai dificile la Dinamo, iar banii promiși de Pablo Cortacero nu par să mai ajungă vreodată. Astfel că oamenii din conducerea clubului încearcă să găsească alte soluții. Radu Birlică a dezvăluit că  ar putea veni un investitor turc.

ADVERTISEMENT
Tags: