Fotbal intern

”Sporting plătea 8 milioane pentru Florinel Coman, Gigi Becali a cerut 10!” FANATIK confirmat. Rui Costa vine la derby de România să-l vadă pe ”Mbappe”

21.09.2019 | 12:20
Giovanni Becali a dezvăluit că în vară Sporting Lisabona a oferit opt milioane pentru Florinel Coman, dar finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a cerut zece milioane de euro

Fostul impresar Giovanni Becali a dezvăluit că în vară Sporting Lisabona a oferit opt milioane de euro pentru Florinel Coman, dar finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a cerut zece milioane de euro pentru cedarea atacantului. Latifundiarul din Pipera nu a vrut să dezvăluie la acel moment numele clubului portughez, dar FANATIK a aflat că interesul era de la fosta formație a lui Marius Niculae.

Gigi Becali a blocat transferul lui Florinel Coman la Sporting

”Sporting a oferit 8 milioane pe Coman. Gigi Becali a cerut 10, cu procente. Dacă Sporting l-ar fi vândut pe Bruno Fernandes, pe care cereau 60-70 milioane, ar fi dat 12-13 milioane pe Coman. Au fost foarte aproape să-l ia pe Florinel… Şi Benfica a fost interesată de Coman. Am vorbit cu Rui Costa, fostul mare fotbalist, care e director sportiv acolo. Va veni la Steaua – Dinamo, va fi în tribune”, a declarat Giovanni Becali la emisiunea Digi Sport Matinal.

Fostul impresar a mai anunțat că Ianis Hagi a fost foarte aproape de un transfer la Cagliari: ”Ianis ar fi trebuit să plece la Cagliari, dădeau şi patru milioane pe el. Doar că au luat un bulgar, Despotov, pentru că soţia președintelui e bulgăroaică. S-au întâlnit şi Hagi, şi Popescu, cu preşedintele lui Cagliari. Era îndrăgostit de Ianis. Dar l-au luat pe bulgar…”.

Florinel Coman în duel pentru balon cu Sebastian Mladen la meciul FCSB – FC Viitorul

”Nu cred că Pantaleo Corvino a avut ceva cu Ianis”

Giovanni Becali nu crede că directorul sportiv al Fiorentinei, Pantaleo Corvino, a avut ceva cu Ianis Hagi, care nu a prins prima echipă a toscanilor: ”Nu cred că a avut cineva ceva cu Ianis. Corvino, de la Fiorentina, nu cred că a avut ceva cu el, dar a cerut 30% dintr-un viitor transfer. Iar Gică Hagi a vrut să-i dea banii cheltuiţi cu Ianis”.

În această vară mai multe echipe au fost interesate de transferul lui Ianis Hagi de la FC Viitorul, dar jucătorul a ales să meargă la RC Genk, deși din punct de vedere financiar nu a fost cea mai bună ofertă. Fiul lui Gică Hagi ar fi putut ajunge la Spartak Moscova pentru o sumă record în fotbalul românesc, 11,4 mililoane de euro așa cum a anunțat în exclusivitate FANATIK.