News

Tragedie pe o șosea din Timiș. Un bărbat a murit iar șoferița care a provocat accidentul a fost luată cu elicopterul SMURD

Un accident rutier cu urmări tragice a avut loc în Ajunul Crăciunului, pe o șosea din județul Timiș. Un bărbat și-a pierdut viața după ce mașina în care se afla a lovit un stâlp.
24.12.2022 | 18:53
Tragedie pe o sosea din Timis Un barbat a murit iar soferita care a provocat accidentul a fost luata cu elicopterul SMURD
Un accident grav s-a produs sâmbătă, în Timiș. Un bărbat și-a pierdut viața / Sursă foto: Express de Banat
ADVERTISEMENT

Scene dramatice în Timiș, acolo unde, sâmbătă, s-a produs un accident rutier care s-a soldat cu decesul unui bărbat.

O tânără de 16 ani, aflată printre pasageri, a făcut atac de panică

Accidentul s-a produs pe drumul de la Periam spre Arad și a implicat un automobil condus de o femeie în vârstă de 48 de ani. Potrivit primelor informații, mașina a părăsit, la un moment dat, carosabilul și a lovit frontal un stâlp de iluminat.

ADVERTISEMENT

În urma impactului, un pasager de 64 de ani a decedat, femeia de la volan a fost grav rănită, iar o tânără de 16 ani a avut nevoie de intervenția medicilor, după ce a făcut un atac de panică.

La locul producerii accidentului au intervenit pompierii și paramedicii, iar femeia a fost transportată la spital cu un elicopter SMURD. Din păcate, pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic, acesta fiind găsit fără semne vitale.

ADVERTISEMENT

Două persoane au rămas blocate în mașină

„S-au deplasat de urgență la fața locului 10 pompieri din cadrul Stației Sânnicolau Mare cu o autospecială de  primă intervenție și comandă, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD și 2 ambulanțe SAJ.

În autoturism se aflau 3 persoane, dintre care, 2 victime rămase blocate. În sprijin a fost solicitat elicopterul SMURD Arad”, a transmis ISU Timiș, potrivit publicației Express de Banat.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au deschis un dosar penal de ucidere din culpă

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a identifica împrejurările în care accidentul s-a produs. În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

”O femeie, în vârstă de 48 de ani, a condus un autovehicul pe DJ682 dinspre localitatea Periam către Arad, iar la un moment dat a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat.

ADVERTISEMENT

În urma impactului, un bărbat, în vârstă de 64 de ani (pasager în autovehicul) a decedat, iar conducătoarea auto a fost rănită şi transportată la spital”, a informat Inspectoratul Județean de Poliție Timiș.

ADVERTISEMENT