News

Start la distracție pe litoral de 1 Mai. Petreceri ca înainte de pandemie. Vama Veche, loc special. Video

Încă din noaptea de sâmbătă spre duminică s-a dat startul la distracție pe litoral. Au fost petreceri veritabile, ca înainte de pandemie, iar Vama Veche a reprezentat, ca de obicei, un loc special.
01.05.2022 | 09:31
Start la distractie pe litoral de 1 Mai Petreceri ca inainte de pandemie Vama Veche loc special Video
Petrecerile de 1 Mai de pe litoral, ca înainte de pandemie. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fie că s-au aflat în țară ori în străinătate, românii dornici să se simtă bine au dat startul petrecerilor de 1 Mai încă din această noapte.

Petrecerile de 1 Mai de pe litoral, ca înainte de pandemie

În toate cluburile de pe litoral, muzica a răsunat în ajun de 1 Mai și imediat după trecerea în ziua de duminică. Cum era de așteptat, turiștii au fost dornici să recupereze distracția de care nu au avut parte în cei doi ani de restricții impuse de pandemia de Covid-19.

ADVERTISEMENT

De la cluburile de fițe din Mamaia până la clasica Vama Veche, zonă definitorie pentru distracția de 1 Mai, atmosfera a fost una electrizantă.

Revenind la Mamaia, aici a fost agitație încă de sâmbătă de la prânz, atunci când parcările cluburilor exclusiviste au devenit neîncăpătoare pentru sutele de mașini. Startul distracției s-a dat la amiază.

ADVERTISEMENT

Au răsunat petrecerile și concertele și în stațiunea tineretului, Costinești. Aici s-au strâns în noaptea de sâmbătă spre duminică peste 25.000 de turiști.

Vama Veche, ca de obicei, un loc special

Mini-vacanţa de 1 Mai pe litoral este asociată de majoritatea dintre români cu Vama Veche. Aici, mii de turiști și-au făcut rezervări, din timp, la pensiunile și vilele din sat pentru a scăpa de grija cazării.

ADVERTISEMENT

În stațiunea Vama Veche, primii turiști au ajuns încă de sâmbătă dimineața. Gazdele din turism așteptau cel puțin 10.000 de persoane pentru vacanța de 1 Mai.

Cum era de așteptat, distracția a fost una ca în vremurile de odinioară în noaptea trecută.

Oamenii de toate vârstele au respectat tradiția de 1 Mai. Turiștii au cântat și au dansat până în zori, pe plaja plină. Toți cei prezenți au simțit din plin gustul libertății și spiritul de Vamă.

ADVERTISEMENT

Petrecerile se pot întinde până luni. Ar fi și păcat ca cei prezenți să nu profite de vremea bune. Veștile de la meteorologi sunt excelente.

Duminică, în ultima zi din această mini-vacanță, se anunță vreme frumoasă, fără nori și ploaie, cu maxime de 20 de grade Celsius.

ADVERTISEMENT