Sport

Starul Israelului, mesaj amenințător înainte de meciul cu România: „Vom marca goluri”

Unul dintre cei mai valoroși jucători din naționala Israelului a lansat un mesaj amenințător pentru România înaintea meciului direct.
06.09.2023 | 12:39
Starul Israelului mesaj amenintator inainte de meciul cu Romania Vom marca goluri
Jucătorii Israelului au adresat mesaje amenințătoare înaintae duelului cu România. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

România o înfruntă pe Israel în primul meci al „dublei” din luna septembrie în grupa I din preliminariile Euro 2024. Partida de pe Arena Națională va avea loc sâmbătă, 9 septembrie, ora 21:45. Naționala lui Edi Iordănescu se duelează cu vecina de clasament, iar în cazul unei înfrângeri, „tricolorii” vor pica pe locul 3 în grupă.

Starul Israelului, mesaj amenințător înainte de meciul cu România: „Vom marca goluri”

România primește vizita naționalei Israelului în etapa a 5-a a grupei I din preliminariile Euro 2024. „Tricolorii” au primit o veste bună înaintea meciului direct, deoarece golgheterul all-time al israelienilor, Eran Zahavi, nu a fost convocat de selecționerul Alon Hazan din cauza unor conflicte.

ADVERTISEMENT

Totuși, ocupanta locului 3 în grupă după patru partide are la dispoziție jucători de valoare, precum Solomon (18 milioane de euro), Gloukh (10 milioane de euro) sau Abada (7,5 milioane de euro). Liel Abada, fotbalistul lui Celtic, este convins că Israelul va marca goluri în deplasarea de la București.

„Toți cei din lot sunt jucători buni și sunt conștienți că trebuie să muncească. Vom juca într-o manieră ofensivă și cred că vom marca goluri. Avem o echipă foarte talentată, cu jucători tineri, dar și cu jucători experimentați.

ADVERTISEMENT

Indiferent că vom câștiga sau vom pierde, rezultatul nu va stabili calificarea la EURO. Trebuie să o luăm meci cu meci și abia la final vom vedea ce am reușit”, a declarat Liel Abada, conform Sport5.

România, duel de foc cu Israel pentru calificarea la Euro 2024

România ocupă locul 2 în grupa I din preliminariile Euro 2024, cu 8 puncte după patru meciuri. Cu un punct mai puțin, pe locul 3, se află Israel. Naționala lui Alon Hazan este principala contracandidată a „tricolorilor” în lupta pentru locul secund, care duce la turneul final. Elveția este favorită la câștigarea grupei.

ADVERTISEMENT

Liel Abada a declarat înaintea duelului România – Israel că, principalul obiectiv este calificarea la Campionatul European de anul viitor din Germania. „Obiectivul nostru e să mergem la EURO.

Ne simțit bine, e un nou sprit la echipă. Avem o misiune importantă și credem în noi indiferent cu cine jucăm, fie că este acasă sau în deplasare”, a mai spus Liel Abada.

ADVERTISEMENT

Per total, valoarea lotului naționalei Israelului se ridică la 65,45 de milioane de euro, conform Transfermarkt. De cealaltă parte, naționala României are o cotă de piață a lotului în valoare de 76,55 milioane de euro. Cei mai valoroși „tricolori” sunt Răzvan Marin și Radu Drăgușin, ambii cu o cotă de piață de 8 milioane de euro.


  • 1,78 este cota EXCLUSIVĂ Casa Pariurilor pentru „x2” la meciul România – Israel

ADVERTISEMENT