Life

Stațiunea din România care i-a înnebunit pe turiști, dar și pe fotografi, în această toamnă. Aici faci cele mai tari poze

Această stațiune din România i-a înnebunit pe turiști, dar și pe fotografii profesioniști. Se spune că aici ies cele mai tari poze
24.10.2023 | 10:15
Statiunea din Romania care ia innebunit pe turisti dar si pe fotografi in aceasta toamna Aici faci cele mai tari poze
 Stațiunea din România în care ies cele mai perfecte poze. Sursă foto: observatornews.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dacă ești în căutarea unui loc din România perfect pentru fotografii, atunci l-ai găsit. Această stațiune i-a înnebunit pe fotografii profesioniști, dar și pe turiști. Multă lume ajunge aici doar pentru a imortaliza peisajul.

Stațiunea din România în care ies cele mai tari poze

România are o mulțime de locuri spectaculoase care merită văzute. De această dată vă prezentăm o stațiune care a devenit centrul de interes al multor fotografi profesioniști, dar și a multor turiști.

ADVERTISEMENT

Se spune că în acest loc din România ies cele mai perfecte poze. De asemenea, mulți spun că locul este cu adevărat o sursă de inspirație. Unde se află și de ce este atât de spectaculos?

La poalele Munților Gutâi din Maramureș, la Lacul Bodi, găsești locul unde ies cele mai perfecte poze. Iar asta o confirmă chiar un fotograf, care a reușit să surprindă natura în toată splendoarea ei.

ADVERTISEMENT

Există o mulțime de elemente surprinse într-un singur cadru. De asemenea, razele soarelui, reflexiile, dar și multe alte detalii contribuie la realizarea unor fotografii de-a dreptul spectaculoase.

„Nu există o fotografie perfectă ci mai degrabă interpretarea fiecărui fotograf sau a celui care face fotografia pentru că se poate ghida după mai multe elemente ale unui cadru. În acest peisaj minunat putem folosi reflexii, linii conducătoare”, a dezvăluit Dan, un fotograf, pentru observatornews.ro.

ADVERTISEMENT

Turiștii străini, atrași de acest loc spectaculos

Și nu doar fotografii sunt atrași de acest loc din România unde ies cele mai perfecte poze. Inclusiv turiștii care ajung aici sunt uimiți de fiecare dată de ceea ce pot să vadă.

Mulți spun că peisajul arată precum un tablou. De asemenea, culoarea frunzelor în timpul toamnei este cu adevărat una interesantă. Nu e de mirare, deci, de ce locul atrage turiștii precum un magnet.

ADVERTISEMENT

Inclusiv un turist din Ungaria a decis să dea o șansă acestei stațiuni din România. A rămas impresionat de ce a putut să vadă într-un singur loc și a profitat din plin, înotând inclusiv în lac.

„ Este foarte frumos aici. Copacii sunt foarte frumoși. Foarte multe culori frumoase sunt. La noi, în Debrecen, nu vedem munți, dar aici este minunat. Ieri ne-am plimbat și am înotat puțin. Este foarte frumos”, a spus acesta, potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT