Fotbal intern

STEAUA. “E PITIC, nu-l vreau!” Acum VALOREAZĂ 2.000.000 €

STEAUA. După un început slab de an, campioana şi-a revenit şi a început să cîştige pe bandă rulantă. Revenirea grupării roş-albastre se datorează, în mare măsură, lui Adi Popa, care...
07.04.2015 | 00:09
STEAUA E PITIC nul vreau Acum VALOREAZA 2000000 E
ADVERTISEMENT

STEAUA. După un început slab de an, campioana şi-a revenit şi a început să cîştige pe bandă rulantă. Revenirea grupării roş-albastre se datorează, în mare măsură, lui Adi Popa, care traversează o formă excelentă de aproximativ o lună. “Motoreta” a reuşit goluri importante pentru Steaua, graţie cărora a ajuns titular şi la echipa naţională. Cel mai fericit de revirimentul mijlocaşului este Gigi Becali, care speră să încaseze cel puţin două milioane de euro în schimbul internaţionalului român la finalul sezonului.

Gigi nu l-a vrut la Steaua

STEAUA. Adi Popa a semnat cu roş-albaştrii în vara lui 2012, iar latinfundiarul a plătit în schimbul său 400.000 de euro. Interesant este faptul că, iniţial, Gigi Becali nici nu a vrut să audă de cel poreclit “Motoreta”. “Ce să fac cu el la Steaua? Păi e pitic, nu poate face faţă aici. Vreau să mă lupt cu forţele Europei şi am nevoie de jucători cu talie. Nu o să-l aduc în Ghencea. M-am mai ars cu fotbalişti mici de înălţime, nu vreau să păţesc şi acum la fel”, a fost reacţia patronului Stelei cînd oficialii clubului i l-au propus.

ADVERTISEMENT

Reghecampf a garantat!

STEAUA. A fost momentul în care a intervenit Laurenţiu Reghecampf, care tocmai semnase cu roş-albaştrii după un retur de vis la Concordia Chiajna. “Gigi, Adi este cel mai rapid mijlocaş din România, are o tehnică foarte bună! Garatez pentru el! Ne va ajuta foarte mult, merită toţi banii, nu te vei păcăli. Nu contează că e mic de înălţime. Am nevoie de el la Steaua”, i-a transmis Reghecampf lui Becali. Care, fără să mai stea pe gînduri, a plătit 400.000 de euro Concordiei Chiajna. Iar Popa a parafat cu Steaua un contract pe cinci sezoane şi, în clipa de faţă, este cel mai în formă mijlocaş din lotul lui Constantin Gâlcă.

A refuzat să plece în Kazahstan

STEAUA. Iar Gigi Becali a fost foarte aproape să-şi scoată banii investiţi în Adi Popa chiar la începutul acestui an. Oficialii Stelei au primit o ofertă concretă de transfer în valoare de 1 milion de euro, de la FC Astana, dar mijlocaşul nu a dorit să plece în Kazahstan. Asta în condiţiile în care cele două cluburi bătuseră palma. “Motoreta” visează un transfer într-un campionat puternic al Europei, iar Steaua, conform surselor FANATIK.RO, doreşte acum în schimbul internaţionalului român două milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Are o relaţie stabilă, vrea să se căsătorească

STEAUA. Forma bună pe care o traversează Adi Popa i se datorează într-o mare măsură şi prietenei sale. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste de mai mulţi ani şi plănuiesc să se căsătorească. În plus, “Motoreta” are şi o viaţă sportivă exemplară. Pînă în prezent, mijlocaşul Stelei nu a apărut în nici un articol compromiţător, în cluburi, baruri sau alături de alte femei.

1.7 metri este înălţimea lui Adi Popa

2 goluri în patru zile a reuşit Adi Popa pentru Steaua. A marcat cu Petrolul, în Cupa României, şi cu Gaz Metan, în Liga 1

STEAUA. INTERZIS! Atacantul favorit al lui Gigi costă 3.000.000 €

Transferul ANULUI! Primul jucător ROM N ce SEMNEAZĂ cu Arsenal

STEAUA. Rămîne în Ghencea? “Am negociat cu Argăseală” Ce-au decis

Scandal MONSTRU! Adi Mutu s-a BĂTUT în restaurant! Vezi cu cine

VIDEO / ŞTIREA MOMENTULUI! Gigi Becali A PLECAT din ţară!