Sport

STEAUA. ŢEAPĂ ARABĂ! Nu le-au dat banii! Se judecă la FIFA

STEAUA. Comorile şeicilor arabi nu mai sînt accesibile românilor. S-au dus vremurile cînd pentru o victorie cu nu ştiu ce echipă a altor sonde de petrol venea o primă de cîteva zeci de mii de...
09.06.2015 | 10:32
STEAUA TEAPA ARABA Nu leau dat banii Se judeca la FIFA

STEAUA. Comorile şeicilor arabi nu mai sînt accesibile românilor. S-au dus vremurile cînd pentru o victorie cu nu ştiu ce echipă a altor sonde de petrol venea o primă de cîteva zeci de mii de dolari de la nababul mulţumit. Acum, Steaua, de exemplu, aşteaptă încă banii pe Pintilii, Sănmărtean, Szukala şi Keşeru! Soluţia ar fi FIFA, Steaua a demarat acţiunea la forul continental, dar acolo procesele sînt greoaie şi par interminabile.

STEAUA. Mihai Pintilii este el însuşi un alt exemplu. Nu şi-a primit de la Al-Hilal banii din contract, împrumutul la Pandurii s-a terminat iar şeicii par să-l fi uitat, fiind clar că nu mai intră în vederile lor atîta timp cît nu l-a mai căutat nimeni de la clubul de care aparţine încă 2 ani. Ediţia în limba arabă a eurosport.com anunţă că impresarul jucătorului a început demersurile pentru a reclama clubul saudit la FIFA din cauza faptului că Pintilii nu şi-a primit banii nici în lunile cît a jucat la Al-Hilal, nici după împrumutul în România.

STEAUA. DRAMA lui Bourceanu! Diagnostic dur pentru mama lui!

STEAUA. FANATIK.RO scria încă din martie că sînt probleme cu banii pe Pintilii, atît pentru jucător, cît şi pentru Steaua, respectiv pentru Gigi Becali. Citeşte  «Gigi a luat foc la Poarta Albă: “Unde SÎNT BANII MEI?!”».

STEAUA. Helmuth Duckadam a confirmat situaţia pe cît de neaşteptat, pe atît de neplăcută în care se găseşte campioana României. “Avem de luat o gramadă de bani de la arabi, pe toţi jucătorii. Pe Sănmărtean, pe Szukala, pe Keşeru, pe Pintilii, pe toţi care au fost transferaţi acolo. Nici acolo nu mai sînt banii care erau cîndva”, a spus Helmuth Duckadam la DigiSport.

STEAUA. EXCLUSIV! Becali l-a luat la mişto: “Tu cine eşti, mă? Jucător la Steaua?”