Fotbal intern

STEAUA. Ignoră AVERTISMENTUL de la UEFA! Rădoi va sta pe bancă

UPDATE - 19:45 / Massimo Pedrazzini a fost prezent la conferinţa de presă organizată cu o zi înaintea meciului Trencin - Steaua, şi nu Mirel Rădoi, cel care ocupă funcţia de director sportiv...
13.07.2015 | 21:40
STEAUA Ignora AVERTISMENTUL de la UEFA Radoi va sta pe banca
ADVERTISEMENT

UPDATE – 19:45 / Massimo Pedrazzini a fost prezent la conferinţa de presă organizată cu o zi înaintea meciului Trencin – Steaua, şi nu Mirel Rădoi, cel care ocupă funcţia de director sportiv în cadrul clubului din Ghencea.

Sursele FANATIK.RO au dezvăluit că, în ciuda avertizării pe care UEFA a trimis-o Federaţiei Române de Fotbal, Mirel Rădoi va sta pe bancă, la meciul care se va disputa marţi.

ADVERTISEMENT

……………………………………………………………..

STEAUA. Degeaba a crezut Mirel Rădoi că, ocupînd oficial funcţia de director sportiv, va putea să conducă echipa de pe margine şi în cupele europene, aşa cum deja a făcut-o în Spercupă, cu ASA Târgu Mureş, şi în prima etapă a campionatului, cu Petrolul. UEFA e cu ochii pe el, după ce a fost înştiinţată că Mirel Rădoi este, de fapt, antrenorul echipei.

Gigi Becali este convins că Mirel Rădoi este tehnicianul ideal al Stelei, aşa că, după ce Gâlcă a fost PA!, i-a înaintat finului oferta. Doar cîteva vorbe între cei doi, Mirel se lăsa de fotbal şi îmbrăţişa cariera rîvnită de mai toţi jucătorii care se retrag. Numai că fostul fotbalist al lui Al Hilal, ultima oară, nu are licenţa PRO, aşa cum scrie la regulament, iar de aici o sumedenie de probleme.

ADVERTISEMENT

VIDEO INCREDIBIL!!! MIREL RADOI A FACUT PRAF UN STELIST ASEARA, PE BANCA, IN TIMPUL MECIULUI!!! “E NEBUN LA CAP!?!”

Dacă în Liga 1 se pare că nu întîmpină greutăţi, ”paravanul” de director sportiv fiind solid, în cupele europene situaţia se întoarce cu 180 de grade. UEFA este strictă în astfel de situaţii, aşa că a reacţionat preventiv. Zilele trecute, forul european a trimis o scrisoare oficială către Federaţia Română de Fotbal, în care se specifica faptul că Steaua riscă sancţiuni dacă Mirel Rădoi va da indicaţii în timpul meciurilor cu Trencin din turul preliminar al Ligii Campionilor.

DELEGARE SOC LA TRENCIN-STEAUA!!! INAMICUL NUMARUL 1 AL LUI RONALDO II ARBITREAZA PE STELISTI!!! E CEL MAI CONTROVERSAT ARBITRU!!!!

La rîndul ei, FRF a anunţat deja clubul din Ghencea despre riscurile la care se expune dacă Rădoi îşi va intra în rolul de antrenor în cupele europene.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Varianta Pedrazzini pe banca tehnică

După înştiinţarea făcută de forul condus de Răzvan Burleanu, preşedintele Stelei, Vareriu Argăseală, a convocat o şedinţă cu Mirel Rădoi şi cu secunzii lui, iar aceştia au luat decizia ca în timpul celor două partide cu Trencin, prima în deplasare, marţi, de la ora 21:30, Massimo Pedrazzini să fie trecut în foaia jocului drept antrenor principal, astfel ca echipa să nu rişte nici un fel de sancţiune.

ACUM!!! ULTIMELE NOUTATI DESPRE TRANSFERURILE DE LIGA ALE STELEI> TADE, ALIBEC, DE AMORIM!!!

STEAUA. Lupescu i-a avertizat din timp

Ionuţ Lupescu, membru în comisia tehnică a UEFA, avertizase Steaua imediat ce Mirel Rădoi a fost numit antrenor, dar oficial cu funcţia de director sportiv.

ADVERTISEMENT

“Chiar acum un an sau doi, o echipă din Portugalia a fost în aceeaşi situaţie. Avea un antrenor care nu obţinuse licenţa, stătea pe bancă în spatele altei funcţii. Cazul a fost sesizat imediat. Clubul şi persoana în cauză au fost sancţionaţi”, a spus atunci Ionuţ Lupescu.

 

ADVERTISEMENT