Fotbal intern

STEAUA. Lovitură pentru Gigi! Fiorentina îi fură jucătorul!

STEAUA. UPDATE, 20 iulie / Presa din Florenţa titrează că lîngă Ianis Hagi şi Ciprian Tătăruşanu ar mai putea ajunge încă un jucător român. "Fiorentina rumena" scriu italienii, care îl...
21.07.2016 | 00:02
STEAUA Lovitura pentru Gigi Fiorentina ii fura jucatorul
ADVERTISEMENT

STEAUA. UPDATE, 20 iulie / Presa din Florenţa titrează că lîngă Ianis Hagi şi Ciprian Tătăruşanu ar mai putea ajunge încă un jucător român. “Fiorentina rumena” scriu italienii, care îl dau pe Florin Tănase ca şi posibil transfer. Hagi cere 1,5 milioane de euro pentru jucătorul său.

STEAUA. UPDATE, 19 iulie, ora 19:30 / Gheorghe Hagi a declarat că nu inteţionează să-şi vîndă niciun jucător la echipele din ţară, deşi Gigi Becali insistă pentru Florin Tănase.:

ADVERTISEMENT

“Sînt cu un picior afară, dar aşteptăm să se concretizeze. Tănase este cu mintea mai mult la transfer, Marin este mult mai concentrat şi conectat, nu ţine neapărat să plece. La Steaua şi în ţară nu dăm jucători, vor pleca afară. Steaua a făcut o ofertă bună, Gigi mă sună, dar jucătorii rămîn la noi dacă nu le găsim ceva peste hotare.

Românii nu are jucători care fac parte din prima categorie, aşa că mai aşteptăm. În prima categorie sînt cei de 100 de milioane, în a doua vin cei de 20-40 de milioane, iar în a treia intrăm şi noi, ăştia mai mici. De aceea se întîrzie şi nu avem ofertă concretă, dar există interes”, a zis Hagi.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Update / Florin Tănase este dorit de Gigi Becali la Steaua, iar latifundiarul din Pipera a dezvăluit care sînt şansele ca acesta să ajungă sub comanda lui Reghecampf.

“Nu mai vreau să vorbesc de nici un jucător pentru că aud alte echipe şi intră pe fir. Eu vreau să îl iau eu şi nu alţii. Dacă eu le fac publicitate…Am oferit 1.200.000 de euro pentru el!”, a spus Becali.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Update / Viitorul a revenit în ţară din ultimul stagiu de pregătire, iar Gică Hagi şi Florin Tănase au vorbit despre posibilitatea ca jucătorul să ajungă la Steaua.

Întrebat dacă Tănase ar putea să plece la Steaua, Gică Hagi a răspuns: “Sînt şanse. Steaua am văzut că îl mai doreşte, dar ţinem cont şi de jucători, pentru ei prioritate e să vină ceva de afară. Nu ne grăbim”, a spus Hagi.

ADVERTISEMENT

“S-a vorbit foarte mult de un transfer al meu în această vară. Pînă la urmă o să încep sezonul la Viitorul, nu ştiu ce va urma. Cu siguranţă că te gîndeşti, pleci, rămîi, dar eu trebuie să mă concentrez la ce am de făcut pe teren, în cîteva zile vom avea primul meci şi trebuie să fiu pregătit sută”, a spus Florin Tănase.

……………………..

STEAUA. Gigi Becali este pregătit să facă mutările care să o ducă pe vicecampioană în grupele Ligii Campionilor, visul său. Patronul Stelei s-a înţeles cu PAOK Salonic pentru Fernando Varela în schimbul căruia a primit o ofertă de un milion de euro, iar cu banii primiţi pe internaţionalul Capului Verde îşi va lua perla” la care aspiră de ani buni.

STEAUA. Deşi Florin Tănase nu este tocmai pe placul lui Laurenţiu Reghecampf şi Mihai Stoica, lui Gigi nu-i pasă atunci cînd vine vorba de un jucător pe care i s-a pus pata şi este decis să ofere toţi banii de pe Varela lui Gică Hagi  în schimbul lui “Tase”. “Regele” se va întoarce din Slovenia, acolo unde a fost în cantonament cu echipa şi se va întîlni cu Gigi Becali pentru a bate palma în privinţa venirii lui Tănase la Steaua. Suma de transfer este de 1.5 milioane de euro, adică banii luaţi de la greci în schimbul lui Varela, plus încă 500.000 de euro.

STEAUA. Conform surselor FANATIK.RO, Gigi Becali s-a înţeles cu Florin Tănase în ceea ce priveşte salariul şi alte bonusuri, dar şi clauze, iar latifundiarul din Pipera aşteaptă doar întîlnirea cu Gică Hagi pentru a pune la punct toate detaliile transferului.

STEAUA. Plecarea lui Varela nu va slăbi defensiva “roş-albaştrilor”. În locul căpitanului va fi adus fostul dinamovist Ante Puljic, stopper-ul croat care activează la Gent, însă care va veni la Steaua din postura de jucător liber de contract, după ce îşi va rezilia angajamentul cu belgienii. Recent, Becali a primit o ofertă de 1,5 milioane de euro pentru Varela, care este ca şi plecat de la Steaua.

“Dacă îl vînd pe Varela, dau şi eu 1,5 milioane de euro pe Tănase! Şi Gică nu mai are de comentat, că el nu ia mai mult de atît”, Gigi Becali

ADVERTISEMENT