Sport

STEAUA. Campioana mai pregăteşte un transfer! Vrea un dinamovist

STEAUA. Mirel Rădoi, tehnicianul „roş-albaştrilor”,  a acceptat să antreneze campioana României fără să se gîndească o secundă, dar a avut o singură dorinţă. Fostul căpitan al...
22.07.2015 | 13:12
STEAUA Campioana mai pregateste un transfer Vrea un dinamovist

STEAUA. Mirel Rădoi, tehnicianul „roş-albaştrilor”,  a acceptat să antreneze campioana României fără să se gîndească o secundă, dar a avut o singură dorinţă. Fostul căpitan al Stelei vrea să asigure viitorul echipei şi s-a pus pe treabă.

STEAUA. Antrenorul în vîrstă de 34 de ani vrea să ia exemplul echipelor mari din Europa şi are o nouă strategie. A acceptat să colaboreze cu diverşi scouteri, toate acestea pentru a aduce la Steaua tineri jucători de mare viitor.

Vrei să vezi pe viu Bayern Munchen şi Real Madrid? Aici ai totul GRATIS: cazare, transport, bilete la meci!

„Ne gîndim să transferăm mai mulţi jucători. Mă gîndesc să aducem şi cîţiva tineri de perspectivă ca să crească alături de cei cu experienţă. Vreau să schimb strategia şi să aduc ceva nou. Mă bazez şi pe fotbaliştii tineri”, spunea Mirel Rădoi în urmă cu ceva timp.

Exclusiv. Gigi Becali s-a implicat personal! Decizie BOMBĂ a INSTANTEI

STEAUA. După Vlad Mihalcea, jucător care a semnat cu Steaua după ce s-a antrenat în cantonamentul de la Săcele, Daniel Benzar, fratele lui Romario Benzar (Viitorul Constanţa), este al doilea tînăr fotbalist care a ajuns la o înţelegere cu trupa “roş-albastră”.

STEAUA. Vor să mai transfere un jucător de la LPS Banatul

Oficialii Stelei nu se opresc la cei doi jucători. FANATIK.RO a aflat că echipa campioană a pus ochii şi pe Sebastian Mailat, fotbalist ce provine de la LPS Banatul. Cele două părţi negociază transferul fotbalistului în vîrstă de 17 ani, iar în zilele următoare se va oficializa mutarea.

EXCLUSIV / STEAUA. Gabi Iancu, pe făraş! Încă o DECIZIE-ŞOC!

Steaua nu este singura echipă interesată de serviciile internaţionalului de tineret. FC Voluntari şi ACS Poli Timişoara au luat contact cu cei de la LPS Banatul.

STEAUA. Poate fi folosit atacant sau mijlocaş stînga

STEAUA. Sebastian Mailat a început fotbalul la 6 ani şi poate fi folosit pe postul de atacant sau mijlocaş stînga. Tînărul jucător pe care a pus ochii Mirel Rădoi a fost premiat în trecut şi de Gică Hagi. Acesta a primit titlul de cel mai tehnic jucător al campionatului, la categoria sa de vîrstă. Spre deosebire de alţi fotbalişti, juniorul timişorean îşi împarte timpul între antrenamente şi şcoală.

E fan Dinamo de mic!

Într-un interviu pe care l-a acordat într-un ziar de sport, fotbalistul a declarat că ţine cu Dinamo. “Tata ţine cu Poli, eu cu Dinamo. N-am ajuns încă la un derby pe «Dan Păltinişanu», fiindcă se joacă tîrziu, iar eu sînt mic şi la ora aia dorm”, era mărturisirea făcută în urmă cu patru ani de către Mailat.

AUDI răsplăteşte cititorii FANATIK.RO cu o invitaţie dublă la Audi Cup 2015! Înscrie-te AICI

CLICK PE GALERIE PENTRU A VEDEA FOTO

Fotbalistul în vîrstă de 17 ani este o prezenţă constantă la echipa naţională sub 18 a României. Acesta a fost coleg la naţională cu Patrick Petre (Dinamo), Florentin Pahm şi Robert Vâlceanu (Steaua).

Steaua. Fostul dinamovist a plecat! A SEMNAT cu o echipă din Liga 1

Steaua i-a mai transferat în această vară pe Gregory Tade, Aymen Tahar, Jugurtha Hamroun, Sulley Muniru, Alexandru Tudorie, Jean Sony Alcenat, Cătălin Carp, Vlad Mihalcea şi Daniel Benzar.