Fotbal intern

STEAUA. Pot folosi din nou SIGLA! “NE-AM ÎNŢELES!”

UPDATE 18:00. Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală a vorbit despre întîlnirea pe care a avut-o cu oficialii MApN. "A fost o delegaţie foarte numeroasă din partea Armatei şi căutăm...
15.01.2015 | 22:00
STEAUA Pot folosi din nou SIGLA NEAM INTELES

UPDATE 18:00. Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală a vorbit despre întîlnirea pe care a avut-o cu oficialii MApN. “A fost o delegaţie foarte numeroasă din partea Armatei şi căutăm soluţii ca să continuăm această colaborare. În zilele următoare o să facem un contract de închiriere pentru teren şi vor mai exista discuţii. Noi ne dorim să avem această emblemă pentru începutul returului. Momentan utilizăm stema cea nouă, la meciul cu Borussia o să folosim tot stema de pe tricoul din prezentarea lui Gabi Tamaş, asta pînă cînd o să ajungem la un acord.  Noi nu am venit la o negociere, ci căutăm o soluţie ca să utilizăm în mod legal stema. Noi am luat decizia să colaborăm şi în timp o să rezolvăm problema. Trebuie să avem o relaţie bună cu MApN, aşa este cel mai bine.”

UPDATE Ora 17:30 / Comunicatul oficial al CSA Steaua şi FC Steaua!

”În urma întâlnirii dintre , desfăşurată joi, 15 ianuarie 2015, la sediul clubului militar, cu privire la soluţionarea aspectelor legate de punerea în aplicare a deciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), au rezultat următoarele concluzii:

Folosirea stadionului Ghencea de către echipa de fotbal se va realiza pe temeiul aceloraşi coordonate legale care au stat la baza acordurilor şi contractelor anterioare;

Pînă la publicarea motivării deciziei ÎCCJ şi finalizarea procedurilor de evaluare a mărcii de către un evaluator autorizat, utilizarea mărcii se va face pe baza unui acord încheiat între părţi, în condiţiile legii.

Întâlnirea s-a desfăşurat într-un spirit de cooperare deschisă, ambele părţi exprimîndu-şi preocuparea pentru identificarea celor mai bune soluţii de continuare a colaborării în condiţii de deplină legalitate, transparenţă, respect reciproc şi în sprijinul asigurării unui cadru coerent de desfăşurare a activităţii sportive de înaltă performanţă.

De asemenea, reprezentanţii celor două entităţi au convenit ca informarea publicului cu privire la rezultatele acestei întîlniri să se realizeze prin intermediul prezentului comunicat comun de presă”

UPDATE Ora 17:00 / Steaua a bătut palma cu MAPN pentru a folosi din nou vechea siglă! “Am ajuns la o înţelegere. Pentru mai multe detalii o să vă rog să aşteptaţi comunicatul de presă oficial”, a declarat avocatul Stelei la ieşirea de la sediul CSA Steaua Bucureşti.

UPDATE Ora 15:30 / După ce a semnat cu Gabi Tamaş, Vali Argăseală a plecat la negocieri cu CS Armata cu privire la siglă! Rămîn pe FANATIK.RO pentru detalii!

GATA!!! E OFICIAL!!! PRIMELE POZE CU TAMAS IN TRICOUL STELEI!!! CE NUMAR VA PURTA!!! PRIMA REACTIE CA JUCATOR AL STELEI A LUI TAMAS!!!

UPDATE / ORA 10:30 / Valeriu Argăseală aşteaptă discuţiile cu cei de la Clubul Sportiv al Armatei pentru marca “Steaua”, care vor avea loc astăzi, la ora 15:00:

“Am făcut o solicitare la Clubul Sportiv al Armatei pentru a discuta probleme legate de licenţiere. Întîlnirea va avea loc astăzi şi vom discuta şi despre problema mărcii. Gabi Tamaş probabil că o să fie la Steaua. Cînd a venit Szukala nu erau mulţi entuziasmaţi, dar a dovedit că este foarte bun. Despre Gabi nu putem spune altceva decît că este un jucător cosnacrat, a făcut un meci foarte bun în toamnă la naţională. Sper ca integrarea lui la Steaua să fie una normală, ca a unui jucător profesionist. El a jucat doi ani la Dinamo, a plecat în străinătate. Acum îşi caută angajamente, Steaua i-a ofeirt un contract, iar el va juca aici. Sper să nu aibă probleme, pentru că este un caracter destul de paşnic, n-aş vedea un conflict între un jucător destul de pacifist şi fanii. Nu este un tip care să intre în conflict cu alţi oameni. 

REACTIA BOMBA A DINAMOVISTILOR DUPA CE TAMAS A SEMNAT CU STEAUA!!! ATAC FARA PRECEDENT!!!

Teixeira este un jucător foarte bun, dar mai are contract cu Petrolul. Pe postul de mijlocaş avem vreo şapte jucători. Ne interesează şi el şi alţi jucători de acelaşi calibru cu el. Avem 27 de jucători în lot la momentul actual, toţi sînt valizi, lăsînd la o parte cele două situaţii speciale, Chipciu şi Filip care sînt acum în recuperare. Nu avem oferte pentru jucătorii noştrii, sînt discuţii, dar pînă la finalizare mai este. În această lună vine impresarul lui Arlauskis să discutăm. Piţurcă nu ne-a mai spus nimic de cristi Tănase, dacă va veni o ofertă va pleca”, a spus Argăseală la Sport.ro.

SANMARTEAN SI SZUKALA IN TRICOUL LUI ITTIHAD!!! AZI, PRIMUL MECI AMICAL!!!! VEZI VIDEO!!!

STEAUA. Oficialii echipei din Ghencea au fost invitaţi de conducerea clubului CS Armata Steaua pentru a purta o negocia în legătură cu sigla Stelei.  Întîlnirea urmează să aibă loc joi, 15 ianuarie, orele 15:00.

“Clubul Sportiv al Armatei menţine disponibilitatea de a purta în continuare discuţii cu reprezentanţii societăţii comerciale care administrează echipa de fotbal pentru identificarea soluţiilor legale care să vină în sprijinul promovării sportului românesc. Astfel, joi, 15 ianuarie, începînd cu orele 15:00, conducerea clubului militar invită Consiliul de conducere al echipei de fotbal, la sediul CSA Steaua Bucureşti, pentru o întîlnire oficială în vederea clarificării situaţiei generate. Clubul Spotriv al Armatei Steaua a militat întotdeauna şi o va face în continuare pentru promovarea performanţelor fenomenului sportiv românesc”, se arată în comunicatul Clubului Sportiv al Armatei, conform Mediafax.

STEAUA. Reprezentanţii celor două cluburi s-au întîlnit şi în luna decembrie. Aceştia au negociat modalitatea prin care echipa de fotbal poate continua să folosească denumirea de FC Steaua, toate acestea pentru ca activitatea echipei de fotbal în Liga Europa şi în Cupa Ligii să nu fie afectată. Negocierile nu au mai fost reluate în anul 2015, iar Oficialii echipei din Ghencea au depus la OSIM mai multe cereri de înregistrare a unor embleme noi.

STEAUA. Preşedintele Valeriu Argăseală a recunoscut în urmă cu o săptămînă că nu au mai existat discuţii cu cei de la MApN, chiar dacă îşi doreau să lămurească situaţia. “Nu am mai vrut să avem tangenţe cu sigla cea veche ca să nu avem probleme. Nu au mai existat discuţii. Nu au mai existat noutăţi ca să ne mai întîlnim să discutăm despre siglă. Cei de la MApN au spus că nu mai este nimic nou, noi ne doream să lămurim situaţia. După ce o să primim acceptul celor de la OSIM, o să alegem o siglă şi ne vom folosi de ea. Probabil că într-o săptămînă o să avem noua siglă pe echipament. Atunci cînd o să luăm o decizie, o să ţinem cont şi de dorinţa suporterilor”, a spus Argăseală pentru Digisport.

Tags: