Fotbal intern

DINAMO. Rotariu, aproape de Belgia! Preţul stabilit de Adi Mutu

DINAMO. Update. Adrian Mutu şi-a intrat serios în rolul de manager sportiv şi vrea să dea lovitura în perioada de transferuri din această iarnă....
05.01.2017 | 09:09
DINAMO Rotariu aproape de Belgia Pretul stabilit de Adi Mutu
ADVERTISEMENT

DINAMO. Update. Adrian Mutu şi-a intrat serios în rolul de manager sportiv şi vrea să dea lovitura în perioada de transferuri din această iarnă.

DINAMO. Astfel, “Briliantul” speră să-l vîndă pe Dorin Rotariu, unul dintre cei mai buni jucători din lotul formaţiei din “Ştefan cel Mare”, pentru 4.000.000 de euro celor de la Brugges.

DINAMO. Alţi doi jucători care evoluează în campionatul din Belgia au avut cuvinte de laudă la adresa lui Rotariu.

ADVERTISEMENT

“Rotariu a demonstrat la Dinamo că este un jucător bun”, a spus Chipciu.

“Ar fi o destinaţie bună pentru el. Belgia are un campionat puternic. Chiar îmi doresc să ajungă şi să joace bine”, a spus Stanciu.

……………………….

DINAMO. Mircea Rednic a dezvăluit pentru FANATIK.RO că a fost sunat de oamenii de la Anderlecht, FC Bruges şi Standard Liege pentru a i se cere informaţii de fostul său elev, Dorin Rotariu.

ADVERTISEMENT

STEAUA-DINAMO. Dorin Rotariu este jucătorul pe care Mircea Rednic consideră că Dinamo va încasa o sumă importantă în momentul în care Ionuţ Negoiţă va decide să îi permită să se transfere la o echipă din străinătate. Însă “Puriul” are mare încredere în tînărul jucător mai ales că a recunoscut că Ioan Andone a reuşit să îl facă să devină un fotbalist constant în evoluţii.

“Mă bucur că Ando l-a făcut pe Roti să înţeleagă ce este fotbalul adevărat. Şi în mandatul meu el juca bine, dar nu era constant în evoluţii. Făcea un meci bun, iar apoi două meciuri mai slabe. Aşa nu prea merge la marile cluburi din străinătate acolo unde el îşi doreşte să ajungă. Aştept de la Dorin să facă în sfîrşit un meci mare şi împotriva Stelei. Nu mai sînt supărat pe el că a ratat acel penalty din finală cu CFR. I se poate întîmpla oricui. Forma bună din ultimul timp a lui Rotariu este apreciată şi de cluburile din străinătate. Sunt convins că Ionuţ Negoiţă o să facă o afacere bună de pe urma transferului acestui jucător în străinătate”, a spus Rednic.

ADVERTISEMENT

“Am fost sunat de Standard, Anderlecht şi Bruges!”

STEAUA-DINAMO. În continuare fostul antrenor al lui Dinamo, Mircea Rednic a dezvăluit pentru FANATIK.RO ce cluburi din străinătate l-au sunat să îl întrebe de Dorin Rotariu.

Mă bucur că Rotariu a fost convocat şi la echipa naţională, iar cluburile din străinătate deja sunt cu ochii pe el. Eu am fost sunat zilele trecute de oamenii lui Standard, Anderlecht, dar şi de cei de la FC Bruges. Mi s-au cerut referinţe despre el. Mai mult ca sigur vor veni şi la Bucureşti la meciul Steaua-Dinamo pentru a urmări pe live cum joacă acest fotbalist“, a spus Rednic.

ADVERTISEMENT