Sport

STEAUA. Transfer cu SCANDAL! “N-are caracter!”/ “Mi-a FORŢAT mîna”

STEAUA. UPDATE ORA 18:00 / Andrei Prepeliţă a reacţionat la acuzele lui Leonid Istrati, în exclusivitate pentru FANATIK.RO:...
05.07.2015 | 23:59
STEAUA Transfer cu SCANDAL Nare caracter Mia FORTAT mina

STEAUA. UPDATE ORA 18:00 / Andrei Prepeliţă a reacţionat la acuzele lui Leonid Istrati, în exclusivitate pentru FANATIK.RO:

“Nu înţeleg de ce domnul Istrati mă acuză pe mine de lipsă de caracter. Să vă spun cum au stat lucrurile între noi: în primul rînd, domnul  Istrati nu este impresarul meu, nu a avut mandat exclusiv de reprezentare. Eu am dat împuterniciri la mai mulţi impresari pentru a mă ajuta să îmi găsesc o echipă dispusă să atingă solicitările mele contractuale. Dînsul a fost unul dintre ei. Este adevărat că a venit la mine cu o ofertă de la Antalyaspor, dar lucrurile au fost prezentate într-un mod deformat.”

ACUM!!! PIOVACCARI S-A DECIS!!! SEMNEAZĂ PE 2 ANI!!!

“Mi-a prezentat o ofertă de la echipa din Turcia, dar mi-a spus să îi dau un răspuns pînă în acea seară. Altfel, transferul pică, iar el trebuie să se orienteze repede către un alt fotbalist. După ce m-am gîndit mai bine, i-am transmis că nu o accept. Apoi am intrat în tratative cu Ludogoreţ, iar dînsul a aflat. Din disperare, probabil, că poate pierde definitiv transferul, a revenit cu o ofertă mai bună.”

GALERIE FOTO!!! CE LOVITURA PENTRU ECHIPA BUCURESTEANA!!! A SEMNAT SI A FOST PREZENTAT OFICIAL!!! 

“Însă vă rog să mă credeţi că atunci era prea tîrziu. Unde este lipsa mea de caracter? În primul rînd dînsul m-a forţat, crezînd că eu o sînt disperat şi o să accept din prima condiţiile lui. Dacă el vroia cu adevărat să se facă transferul meu la Antalyaspor, atunci de ce nu mi-a pus de la început pe masă oferta care mi-a prezentat-o a doua oară? Dacă tot e să vorbim de caracter, atunci hai să spunem cum au stat lucrurile cu adevărat”, a dezvăluit Prepeliţă pentru FANATIK.RO.

ULTIMA ORA!!! DAN PETRESCU PLEACA DE LA ASA DUPA SUPERCUPA CU STEAUA!?! 

…………………………..

STEAUA. Impresarul lui Giedrius Arlauskis, Leonid Istrati, a dezvăluit ÎN EXCLUSIVITATE pentru FANATIK.RO că Andrei Prepeliţă l-a făcut de rîs în faţa oficialilor de la Antalyaspor după ce a refuzat în ultima clipă să meargă la gruparea turcă, noua echipă a lui Eto’o!, şi a ales să fie coechipier cu Cosmin Moţi la Ludogoreţ, în Bulgaria, chiar dacă a semnat pe mai puţini bani.

STEAUA. Andrei Prepeliţă a fost unul dintre cei mai „vînaţi” fotbalişti în această vară, după ce s-a aflat că nu va mai accepta prelungirea contractului cu Steaua. Astfel, din acel moment mai mulţi agenţi de jucători au început să îi caute echipă fostului căpitan al Universităţii Craiova, iar FANATIK.RO a aflat că unul dintre aceştia a fost chiar omul care îl reprezintă pe Arlauskis, Leonid Istrati.

Ofertă de TOP pentru Keşeru! Se duelează cu Real Madrid şi Barca

“Nu am ce să mai discut cu acest fotbalist. Este un om de nimic”

STEAUA. În aceste condiţii, FANATIK.RO a luat legătura cu Leonid Istrati, care a lansat un atac foarte dur la adresa fostului stelist.

STEAUA. EXCLUSIV! A venit trenul şi pentru Tănase: TIANJIN TEDA!

“Acest Andrei Prepeliţă este un om de nimic. Nu mai am ce să discut în viaţa mea cu el. Este un om fără caracter”, şi-a început discursul Istrati, după care ne-a mărturisit de ce este supărat pe fostul coechipier al lui Arlauskis.

“De obicei mie îmi plac oamenii cu caracter, iar Prepeliţă mi-a demonstrat că nu are aşa ceva. În iarnă m-a contactat disperat să îl ajut să îşi găsească echipă în această vară, că nu vrea să mai rămînă la Steaua. Am ţinut legătura şi am discutat cu el chiar cu puţin timp în urmă. M-am zbătut, m-am dat peste cap şi vă rog să mă credeţi că mi-am pus în joc obrazul în faţa conducătorilor de la Antalyaspor, unde i-am obţinut un contract de aproximativ 700.000 de mii de euro pe an. Or fi puţini? El trebuia să vină doar să semneze contractul, aşa cum ne înţelesesem, dar m-a lăsat în Turcia cu ochi-n soare şi a plecat să semneze pe bani mai puţini la Ludogoreţ. Iar eu nu înţeleg nici în ruptul capului de ce a făcut asta! Avea şansa să joace alături de Eto’o şi Ronaldinho, oameni buni, însă şi-a bătut joc de tot ce am încercat eu să fac pentru el” , a încheiat furios Iistrati. Nu înainte să ne spună că este pe cale să-l ducă la Antalyaspor şi pe Affelay, fostul jucător al Barcelonei.

S-au CERTAT pentru Steaua! TRĂDARE pentru un loc în staff!

Tags: