Fotbal intern

STEAUA. Cea mai tristă aniversare din viaţa lui Gigi! Ce decizie a luat

STEAUA. Zi importantă pentru finanţatorul echipei din Ghencea, Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera împlineşte 57 de ani şi este prima zi de naştere pe care acesta o petrece alături de familia...
25.06.2015 | 15:07
STEAUA Cea mai trista aniversare din viata lui Gigi Ce decizie a luat

STEAUA. Zi importantă pentru finanţatorul echipei din Ghencea, Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera împlineşte 57 de ani şi este prima zi de naştere pe care acesta o petrece alături de familia sa după ce a fost eliberat din închisoare.

VIDEO / Înregistrare inedită: vocea lui Arsenie Boca! Despre ce vorbeşte duhovnicul 

Pentru Gigi Becali vremurile în care arunca bani în stînga şi-n dreapta oricui îi ura “La mulţi ani”, au apus. Azi, de ziua lui, patronul Stelei a uitat de băile de mulţime şi petrece timpul într-un mod mai liniştit.

STEAUA. DECIZIA lui Gigi în privinţa lui Rădoi! E fără precedent 

Ce i-a cerut lui Ionuţ Luţu

STEAUA. Acesta a hotărît să nu îşi mai sărbătorească aniversarea aşa cum o făcea înainte să fie arestat. Patronul Stelei l-a anunţat pe Ionuţ Luţu că nu îşi doreşte să facă vreo petrecere şi preferă compania familie. Omul de încredere a lui Gigi Becali a scăpat “ieftin” astăzi, Luţu nu mai trebuie să meargă la cumpărături pentru a-şi satisface şeful.

STEAUA. Prima conferinţă a lui Rădoi! LIVE pe FANATIK.RO 

Gigi Becali a hotărît să îşi petreacă toată ziua alături de soţie şi fetele sale, vizionînd filme turceşti. Latifundiarul a pus doar o masă în faţa porţii, toate acestea pentru cei care au mers să îl felicite.

Dorinţa supremă a lui Gigi: “Vreau să îmi mărit fetele!”

Acesta a vorbit în ziua în care a împlinit 57 de ani şi a făcut o declaraţie surprinzătoare. “Vă mulţumesc pentru urări. Eu sînt foarte bine şi acum sînt liniştit şi nu mai am nici un fel de stres cum eram înainte, am mai multă răbdare. Vreau să stau aşa liniştit şi să îmi marit fetele. Eu sînt nebun de Hristos.

STEAUA. Gigi Becali nu se lasă! “Negociază cu el în SECRET!”

Eu am fost născut pe 24, dar am fost născut în lagăr şi m-a declarat a doua zi pe 25. Eu nu mai fac petreceri, eu stau doar cu familia. Eu ţin numai sărbătorile religioase. Dragostea este arma cea mai puternică. Nu am fost dărîmat psihic la puşcărie, nu am ştiut ce e aia depresie”, a spus Gigi Becali la Antena Stars.

DOLIU în cinematografie. A MURIT un actor CELEBRU

De partea cealaltă, mama lui Gigi Becali, Alexandrina, şi-ar fi dorit ca acesta să fie la fel ca înainte să intre la închisoare. Aceasta este mulţumită de faptul că Gigi îşi petrece majoritatea timpului în sînul familiei, dar îl îndeamnă pe finanţatorul Stelei să fie mai plin de viaţă şi energic.

STEAUA. Rădoi a venit cu noi idei în Ghencea! Ce au făcut campionii după ultimul meci 

A avut aceeaşi atitudine şi de Sfîntul Gheorghe

“Războinicul Luminii” şi-a sărbătorit şi ziua onomastică în libertate. Acesta a luat aceeaşi decizie ca şi astăzi.  Şi-a început onomastica la biserică, alături de familie şi a preferat să fie discret. “E ziua mea, dar nu vorbesc, nu petrec“, spunea Becali de Sfîntu Gheorghe.

 Cod portocaliu de inundaţii în mai multe judeţe din ţară