Fotbal intern

STEAUA. Rădoi rupe tăcerea: ”Lui Gigi Becali îi place să se LAUDE!”

STEAUA. Mirel Rădoi a început conferinţa de presă cu intenţiile sale de a deveni antrenor cui acte în regulă. El a ţinut să anunţe că i s-a propus funcţia, nu a vrut el musai să ajungă...
25.06.2015 | 23:10
STEAUA Radoi rupe tacerea Lui Gigi Becali ii place sa se LAUDE

STEAUA. Mirel Rădoi a început conferinţa de presă cu intenţiile sale de a deveni antrenor cui acte în regulă. El a ţinut să anunţe că i s-a propus funcţia, nu a vrut el musai să ajungă să pregătească echipa din Ghencea.

Mirel Rădoi despre…

… noua meserie: ”Cred că situaţia mea a fost greşit înteleasă. Nu am declarat niciodată că vreau să fiu antrenor fără licenţă. Mi s-a oferit doar această şansă de a antrena. Nu voi fi director sportiv, voi fi director tehnic!”

… licenţă: ”Poate nu este moral, să spun aşa, dar voi continua studiile, indiferent cît vor dura, un an, 2, 3, 4, pînă cînd îmi voi lua licenţa.”

Mi se pare normal ca eu să urmez această cale.

Poate pentru mine va fi mai uşor, pentru că am jucat atîtea meciuri internaţionale”.

STEAUA. Chipciu este dorit de o fostă adversară a campioanei! Cît cere Becali pe el 

… motivele acceptării ofertei lui Becali: ”Voiam, odată, să încep cariera de antrenor. În al doilea rînd, ştiam că o parte din jucători va pleca şi voi face o altă echipă, cu ideile mele. Ca la început de drum, să încep cu ideile mele.”

… cum a venit oferta: ”Oferta a venit după finalul sezonului. Am fost sunat. Nu am acceptat imediat.

În momentul cînd am terminat toate meciurile din Qatar, luasem decizia de a veni la Steaua.

Nu se pune problema de bani. Eu vreau să încep o carieră”.

… ziua lui Becali: ”L-am sunat, i-am urat la mulţi ani…”

… achiziţii: ”Vor veni jucători, dar nu pot spune acum numele lor. Îi urmărim, pentru că mai avem nevoie de jucători. Posturile sînt destul de acoperite, dar mai trebuie fotbalişti de valoare apropiată celor pe care îi avem. Nu ne gîndim să transferăm jucători străini, dar preţurile celor din România sînt mari!”

… Tănase: ”Vrem să facem două echipe echilibrate. Nu ne-am gîndit exact la poziţia lui Tănase. Trebuie să ne adaptăm, pentru cazul în care vor fi accidentări, suspendări.”

STEAUA. Ofertă de ULTIMĂ ORĂ pentru Cristi Tănase!

 … Opriţa: ”M-a sunat şi mi-a spus că vrea să fie antrenor principal. L-am înţeles, n-a fost nici un fel de problemă!”

… Trencin:  ”Nu vreau să creadă cineva că este adversar modest. Am văzut echipa, nu joacă rău!”

… restricţiile jucătorilor: ”Eu nu le pot interzice să aibă o prietenie cu ziariştii sau, să zic, cu Reghe, nu! În timpul liber pot face ce vor. Bine, nu chiar ce vor! Este un regulament de ordine interioară la club care trebuie respectat. ”

… meciul cu ASA: ”Un joc interesant pentru că e un trofeu pe masă. Important e să fie un meci spactaculos, pentru că vrem să atragem iar suporterii la stadion.”

… intervenţia patronului la echipă: ”Sînt alte discuţii. Aşa cum s-a speculat anul trecut, nu cred că s-a implicat. De multe ori îi place să se laude! Sigur nu se va implica la jucători!”

….despre experienţa la Steaua: „Sînt conştient că nu este moral, dar nu ştiu cine ar refuza să antreneze Steaua. Sînt foarte multe posibilităţi să faci studiile în ţară cît şi în străinătate. În acest moment nu pot să fac asta pentru că avem foarte multe meciuri. Am venit cu cea mai mare încredere şi cred că această experienţă foarte bună pentru mine.”

… atacurile antrenorilor din România: „Îmi lipseşte experienţa de a antrena, este o diferenţă între a antrena şi evolua. Nu pot să comentez părerile celor din fotbal. Nu trebuie să fim toţi de acord. Nu pot să stau în spatele acestei funcţii. Sînt antrenor principal şi nu pot să joc teatru. Nu fac ceva doar de dragul de a face. Atunci cînd o să am ceva de spus, eu am să ies şi am să vorbesc. Nu stau să mă cert acum cu cineva.”

…ce aşteptări are de la echipă: „Trebuie să ne păstrăm mentalitatea. Jucătorii sînt valoroşi dacă au mentalitate bună. Avem nevoie de lideri în teren şi nu în afara acestuia. M-aş bucura să fie mai mulţi lideri în această echipă.

Fiecare antrenor are filozofia lui de a vedea lucrurile în fotbal. Eu am avut multe de cîştigat de la antrenorii care m-au antrenat. Nimeni nu a inventat un anumit tip de antrenament, dar nu poţi să spui că noi copiem pe cineva.”

STEAUA. Gigi Becali nu se lasă! “Negociază cu el în SECRET!”

… planurile sale: „L-am sunat pe Gigi Becali, am vorbit cu el, dar nu pot să spun ce jucători îmi doresc la echipă. Sînt jucători noi pe care îi urmărim de ceva timp. Nu îi transferăm de la o zi la alta. Sînt sigur că vor face diferenţa. O să mai aducem cîţiva fotbalişti la Steaua. Vreau să fac două echipe cît mai echilibrate. Este o perioadă foarte scurtă şi este greu să schimb sistemul. Nu o să jucăm doar în 4-2-3-1. Totul depinde de adversarii pe care o să îi întîlnim.

Sînt multe informaţii care apar şi nu ştiu cîte dintre ele sînt adevărate. Dacă stau să explic, nu o să mai am timp să merg a antrenamentul de după amiază.”

…problema cu MapN: Nu putem să facem absolut nimic în legătură cu stema. Aşteptăm să vedem cum se vor termina negocierile în legătură cu stadionul din Ghencea ca să vedem unde vom evolua.”

…relaţia cu suporterii: Jucăm în turul 2 şi 3 fără suporteri. Ei ar trebui să  înţeleagă că nu au o atitudine bună. Fac rău echipei. M-aş bucura să revină la stadion pentru că eu am trăit momente frumoase alături de ei. O să port o discuţie cu ei, vreau să văd ce îşi doresc, dar trebuie să ne înţeleagă.”

… amicalul ruşinos: ”Nu ne aşteptam să primim trei goluri în zece minute. Ce putem lua pozitiv, după ce am fost condusi cu 3-0, am avut puterea de a marca apoi patru goluri. O concluzie, greşelile primite nu au fost colective, ci individuale. Şi le putem regla, astfel”

………………………………….

STEAUA. Mirel Rădoi a ajuns în această vară în Ghencea şi va antrena trupa din Ghencea în următoarea perioadă.

Decizia lui Gigi Becali de a îl pune pe Rădoi la cîrma echipei a fost contestată de foarte multe persoane din fotbalul românesc. Deşi a refuzat să facă declaraţii, fostul căpitan al Stelei va ţine o conferinţă de presă de la ora 15:00, LIVE pe FANATIK.RO.

STEAUA. Un fost DINAMOVIST îl face PRAF pe Gigi Becali chiar de ziua lui! 

Noul tehnician va vorbi despre ultimele lucruri întîmplate din momentul în care a decis să accepte propunerea finanţatorului Stelei şi va răspunde tuturor întrebărilor. Rădoi o să comenteze în legătură cu licenţa Pro, ultima înfrîngere a echipei sale şi transferurile făcute pînă în acest moment.

Cel mai DISPUTAT fotbalist din Liga 1, REFUZAT de Dan Petrescu 

REVENIM CU MAI MULTE DETALII…