Sport

STEAUA. EXCLUSIV / Fotbalistul care a ajuns PRIZONIER în Ghencea

STEAUA. Roş-albaştrii au solicitat, la începutul lunii februarie, la Tribunalul  Braşov, înscrierea la masa credală a FC U Craiova şi anularea contractului semnat cu ”Ştiinţa”, în...
08.02.2015 | 00:02
STEAUA EXCLUSIV  Fotbalistul care a ajuns PRIZONIER in Ghencea

STEAUA. Roş-albaştrii au solicitat, la începutul lunii februarie, la Tribunalul  Braşov, înscrierea la masa credală a FC U Craiova şi anularea contractului semnat cu ”Ştiinţa”, în primăvara anului 2011, pentru transferul lui Mihai Costea. Motivul? În cazul în care Nilă este declarat liber de contract pînă în vara anului 2016, atunci Gigi Becali trebuia să îi plătească lichidatorului judiciar al FC Universitatea Craiova nu mai puţin de 1,2 milioane de euro!  Dacă ”Ştiinţa” nu intra în faliment, atunci banii respectivi i-ar fi încasat Adrian Mititelu.

S-A DECIS! ZIUA CEA MARE PENTRU GIGI BECALI!

Mihai Costea este cu psihicul la pămînt. Nu joacă de mai bine de 16 luni şi, ce-l dărîmă acumn este că nu reuşeşte să scape de contractul cu Steaua. Cel poreclit “Nilă” s-a plîns apropiaţilor că, mai mult ca sigur, conducerea roş-albaştrilor are relaţii la comisii, iar din acest motiv el nu este declarat liber de contract.  FANATIK.RO a aflat, însă, că gruparea din Ghencea are un motiv întemeiat atunci cînd nu-l lasă pe fotbalist să plece liber din Ghencea pînă în vara anului 2016. Este vorba de nişte clauze din contractul de transfer semnat între FC U şi Steaua în primăvara anului 2011, pentru cinci ani.

VIDEO / STEAUA A DISTRUS PE SPARTA PRAGA CU GOLURILE LUI ŢUCUDEAN

Gigi pierde 1,2 milioane de euro de euro

STEAUA. Deşi cele două părţi s-au înţeles ca acordul semnat în 2011 să nu mai producă efecte, după ce ”Ştiinţa” a fost dezafiliată, iar Mihai Costea a fost legitimat la Steaua de către LPF, liber de contract, Gigi Becali se teme, totuşi, de nişte clauze din angajamentul încheiat în primă fază. Pe lîngă faptul că trebuie să îi plătească acum lichidatorului judiciar 40 la sută dintr-un viitor transfer, lucru de care se ştia, FANATIK.RO a aflat că latifundiarul din Pipera trebuie să mai achite şi alţi 1,2 milioane de euro, în cazul în care atacantul pleacă din Ghencea liber de contract, pînă în vara anului 2016. “Un lucru este clar. Le este  frică la unii de alţii, dar mai ales celor de la Steaua. Comisiile aşteaptă să vadă ce se întîmplă cu falimentul de la FC U, din acest motivul tot amînînd, iar Steaua nu are încredere în acordul încheiat iniţial cu Adrian Mititelu, apoi preluat de către lichidatorul judiciar. Situaţia lui Mihai este foarte simplă. El a solicitat să fie declarat liber de contract, deoarece nu a jucat în 10 la sută din meciurile dintr-un sezon, mai ales că i s-a şi luat dreptul la muncă. În plus de asta, el are şi nişte restanţe salariale. În aceste condiţii, acest jucător trebuie declarat pe loc liber de contract, dar trăim în România, iar jucătorii sînt trataţi cum sînt trataţi”, a dezvăluit un apropiat al lui Mihai Costea.

ANUNŢUL ŞOCANT AL LUI G LCĂ! SÎNT ULTIMELE…

ARGĂSEALĂ A DAT CĂRŢILE PE FAŢĂ! VEZI ULTIMELE MUTĂRI!

Steliştii vor o decizie finală a judecătorilor

STEAUA. Astfel, dorind să evite o posibilă pierdere a lui Mihai Costea din postura de jucător liber de contract , Gigi Becali şi-a luat toate măsurile de precauţie. Astfel, în urmă cu trei săptămîni, le-a transmis oamenilor săi să se înscrie de urgenţă la masa credală a celor de la FC U, pentru recuperarea sumei de transfer plătite lui Mititelu, în valoare de 1.1 milioane de euro. În plus, patronul Stelei a cerut şi anularea de către judecători al acordului de transfer semnat de cele două părţi în 2011, ca să fie sigur că nu mai depinde acum de lichidatorul judiciar al celor de la FC U Craiova.

PIŢI, APROAPE DE INFARCT! VEZI INCREDIBILA RATARE CARE L-A TERMINAT

13.000 de euro pe lună este salariul lui Mihai Costea la Steaua

16 luni au trecut de cînd Mihai Costea nu a mai jucat pentru Steaua