Fotbal intern

STEAUA. Primul fotbalist scos de “Hagi Luţu” a ajuns la echipa mare

STEAUA. Omul de încredere al lui Becali, Ionuţ Luţu are un motiv mare de bucurie. La nici un an de cînd s-a apucat de antrenorat, în cadrul centrului de copii şi juniori al Stelei, un jucător...
07.09.2016 | 12:02
STEAUA Primul fotbalist scos de Hagi Lutu a ajuns la echipa mare
ADVERTISEMENT

STEAUA. Omul de încredere al lui Becali, Ionuţ Luţu are un motiv mare de bucurie. La nici un an de cînd s-a apucat de antrenorat, în cadrul centrului de copii şi juniori al Stelei, un jucător al său a debutat pentru echipa mare în meciul cu CSMS Iaşi.

STEAUA. Ionuţ Luţu începe să îşi facă simţită prezenţa în anturajul lui Gigi Becali şi datorită calităţilor sale de antrenor. Numit în urmă cu nici un an ca tehnician la grupa 2000 a centrului de juniori al vicecampionilor, “Hagiluţu” a produs primul fotbalist pentru formaţia mare a lui Laurenţiu Reghecampf. Ei bine, în finalul partidei cu CSMS Iaşi, tînărul Mario Mihai, 17 ani, a fost trimis pe teren de către antrenorul Stelei în locul lui De Amorim.

ADVERTISEMENT

“E un copil serios, dar mai are mult de muncă!”

STEAUA. Ionuţ Luţu, antrenorul care l-a şlefuit pe Mario Mihai pînă să ajungă la echipa mare, a vorbit pentru FANATIK.RO despre calităţile jucătorului de 17 ani.

Bravo lui! A ajuns la echipa mare doar pe merit, iar acum depinde doar de el dacă rămîne acolo şi îl convinge pe Reghe de calităţile sale. Mă bucur că a debutat cu Iaşiul.  Este un băiat cuminte care are ambiţie foarte mare. Nu îi cer să dribleze ca Hagi, el trebuie să fie doar Mario Mihai. Trebuie să lase capul jos şi să asculte tot ce îl învaţă Reghe. Nu e bine să te culci pe o ureche doar după cîteva minute jucate în tricoul echipei mari. Greul de abia acum începe.

ADVERTISEMENT

Îl sfătuiesc să aibă răbdare şi să muncească şi mai mult decît a făcut-o pînă acum. La prima echipă antrenamentele sînt mult mai tari şi mai intense faţă de ce era el învăţat la juniori.

Ştiu că multă lume spune de mine vrute şi nevrute, dar uşor, uşor încep să învăţ şi eu meserie. Vreau să vă mai dau ocazia să vorbim şi despre alţi jucători de la grupa mea care vor ajunge la prima echipă”, spune Luţu.

ADVERTISEMENT