Fotbal intern

STEAUA. VIDEO FABULOS / SĂLTAŢI de jandarmi, fanii CÎNTĂ!

UPDATE 15:50 / Fanii Stelei au postat pe diferite site-uri dedicate ultraşilor imagini video de la acţiunea Jandarmeriei care a avut loc înaintea derby-ului de la rugby dintre Dinamo şi Steaua....
09.05.2015 | 14:38
STEAUA VIDEO FABULOS  SALTATI de jandarmi fanii CINTA

UPDATE 15:50 / Fanii Stelei au postat pe diferite site-uri dedicate ultraşilor imagini video de la acţiunea Jandarmeriei care a avut loc înaintea derby-ului de la rugby dintre Dinamo şi Steaua.

VEZI VIDEO:

Loading the player…

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

STEAUA. Un nou conflict umbreşte sportul românesc, divergenţele fiind cauzate de vechea problemă dintre fani şi forţele de ordine. În centrul atenţiei sînt suporterii Stelei de la Peluza Sud, care acuză în termeni duri forţele de ordine pentru că le-a fost interzisă participarea la o competiţie sportivă!

STEAUA. Etapa a 7-a a SuperLigii CEC Bank la rugby a programat, sîmbătă, eternul derby bucureştean dintre Dinamo şi Steaua, pe terenul “Florea Dumitrache” din Complexul Sportiv Dinamo. Galeria formaţiei din Ghencea s-a organizat pentru a se deplasa la partidă, însă la intrarea în stadionul din “Groapă” aceştia au avut o surpriză neplăcută. Conform surselor autorizate din rîndul galeriei steliste, suporterii echipei din Ghencea au fost ridicaţi de organele de ordine şi băgaţi în 15 dube!

STEAUA. A fi sau nu fi FCSB? Ei decid viitorul pentru campioană! 

“Fanii nu au făcut nimic care să stîrnească această acţiunile din partea Jandarmeriei! Pur şi simplu am fost ridicaţi şi duşi la Secţia 7 de Poliţie, unde ni s-au acordat amenzi pentru tulburarea liniştii şi ordine, ceea ce nu s-a întîmplat. Dorinţa organelor de ordine a fost de a nu participa la acest meci, ni s-a şi transmis acest lucru. Mai mult, jandarmii ne-au transmis că CS Steaua le-a transmis că nu aşteaptă suporteri la acest meci. Ţinem să îi mulţumim domnului Boroi care, în urmă cu cîteva zile, ne transmite că ne aşteaptă în număr cît mai mare”, au precizat, furioşi, suporterii Stelei.

DINAMO. Primele plecări din “Ştefan cel Mare”. Care sînt cei doi titulari care nu vor rămîne în sezonul viitor 

Violenţe la Secţia 7?

STEAUA. Chiar dacă nu au dorit să ofere detalii, fanii Stelei au dezvăluit că pe lîngă amenzile care au fost între 100 şi 1000 lei, unii suporteri au ajuns să cunoască forţa brută a jandarmilor şi a bastoanelor. “Au fost acte de violenţă, dar nu o să vorbească nimeni despre ele! Au existat aşa cum există de fiecare dată şi vedem că nimeni nu are ce să facă, nimeni nu poate sau, mai degrabă, nu doreşte să ia atitudine împotriva acestor acţiuni total abuzive”, au declarat, sub protecţia anonimatului, fanii Stelei.

Contact de FANATIK.RO, Alexandru Tofan, liderul Peluzei Sud, a confirmat evenimentele de sîmbătă. “Aşa este, fanii Stelei au fost supuşi unei noi acţiuni abuzive a organelor de ordine. Ni s-au administrat amenzi şi ni s-a interzis participarea la meci. Nu pot să ofer mai multe detalii”, a declarat “Lecce”.

Intimidaţi pentru miting!?

STEAUA. În spatele acţiunii organizate de Jandarmeria Română la meciul de rugby stă o acţiune mai amplă a forţelor de ordine. Se pare că acţiunea Jandarmeriei este în strînsă legătură cu mitingul împotriva defrişărilor abuzile ale pădurilor din România, care are loc în Bucureşti sîmbătă! “Liderii galeriilor au fost sunaţi în această săptămînă constant de reprezentanţii Jandarmeriei pentru a li se transmite că nu au ce să caute la acţiunea de sîmbătă împotriva defrişărilor abuzive ale pădurilor din România”, au încheiat fanii Stelei.

IULIA ALBU O DISTRUGE PE MIHAELA RĂDULESCU! ATAC DEVASTATOR! 

CE NENOROCIRE! UN ELICOPTER S-A PRĂBUŞIT! AU RĂMAS ŞOCAŢI CÎND AU VĂZUT CINE ERA ÎN EL!

DRAMA UNEI SUPERVEDETE DE LA NOI! NU MAI ARE BANI DE MEDICAMENTE!

TRANSFORMARE ŞOC A SUPERVEDETEI! FANII NU O MAI RECUNOSC! CE LOOK!!!

INFIDELITĂŢILE CELOR MAI PUTERNICI OAMENI DE PE PLANETĂ! PENTRU CE FRUMUSEŢE A DIVORŢAT PUTIN ŞI CE AMANTĂ CELEBRĂ I-A TRECUT PRIN PAT LUI OBAMA!!!