Fotbal intern

STEAUA. A fi sau nu fi FCSB? Ei decid viitorul pentru campioană!

STEAUA. Marca "roş-albaştrilor" a fost scoasă la licitaţie, iar MApN a desemnat firma care o va evalua. Trei firme s-au înscris: PRECISS CONSULTING (Bucureşti), Biroul Expert Contabil Trocan A....
09.05.2015 | 00:02
STEAUA A fi sau nu fi FCSB Ei decid viitorul pentru campioana
ADVERTISEMENT

STEAUA. Marca “roş-albaştrilor” a fost scoasă la licitaţie, iar MApN a desemnat firma care o va evalua. Trei firme s-au înscris: PRECISS CONSULTING (Bucureşti), Biroul Expert Contabil Trocan A. Cornel (Calafat) şi Eval Best Office SRL (Chiajna). Ultima fiind cea care a reuşit să cîştige cursa pentru banii scoşi la bătaie de MApN şi CSA Steaua, iar termenul pentru depunerea contestaţiilor este de 12 mai.

Spre deosebure de concurente, firma cîştigătoare naşte mai multe semne de întrebare. Conform Registrului Comerţului, a fost înfiinţată în 2010, este întregistrată în sat Roşu, comuna Chiajna, la camera numărul 2 a unui imobil, însă dovada de sediu i-a expirat în data de 30 noiembrie 2014.

ADVERTISEMENT

O firmă din Chiajna este cîştigătoarea licitaţiei

Dintre cele trei societăţi înscrise la licitaţie, cea mai calificată pentru această operaţiune a fost PRECISS CONSULTING, din Bucureşti. Oferta propusă de aceştia a fost mai mare decît a celor de la Eval Best Office, care au venit cu un preţ de aproximativ 80.000 de euro, anunţă prosport.ro.

UN BĂRBAT CELEBRU DE LA NOI ŞI-A FILMAT SOŢIA CU AMANTUL! CE A URMAT NU S-A MAI AUZIT ÎN ROM NIA!

Pe site-ul Ministerului de Finanţe, ultima situaţie financiară afişată este cea din 2013. Conform acesteia, Eval Best Office avea în 2013 datorii de 72.286 lei, cifra de afaceri netă a fost de 55.000 de lei, iar veniturile totale au fost de 55.000 de lei, iar profitul net a fost de 37.119 lei.

ADVERTISEMENT

AZI E MARE SĂRBĂTOARE! MILIOANE DE ROM NI ÎI POARTĂ NUMELE ACESTUI SFÎNT!

Aşadar, contractul obţinut pentru evaluarea mărcii, care în lei are o valoare de 287.730 de lei (fără TVA) este un adevărat tun. Valoric, este de aproximativ cinci ori mai mare decât totalul veniturilor din anul 2013.

Licitaţia a fost contestată

Celelalte două firme pot contesta licitaţia pînă pe data de 12 mai. Una dintre firme, Birou Expert Contabil Trocan A. Cornel, cea care a venit cu cea mai mică ofertă de preţ, a contestat deja modul în care a fost atribuit contractul.

ADVERTISEMENT

Cornel Trocan, administartorul firmei spune că licitaţia a fost dubioasă şi că este neîndreptăţit. “Nu mi s-a întîmplat niciodată în viaţa mea să-mi fie refuzată o evaluare. Fac evaluări din 1998, sînt membru ANEVAR (Asociaţia Naţională a Evaluatorilor Autorizaţi din România), sînt acreditat ANEVAR, dar eu am actele care confirmă asta. Am depus contestaţie, iar adcă nu voi primi un răspuns favorabil, voi merge în instanţă”, a spus Cornel Trocan, conform prosport.ro.

De partea cealaltă, PRECISS CONSULTING, susţine prin Dorin Drula că încă nu s-au decis dacă vor depune contestaţie. “Nu prea avem ce să contestăm. Poate doar oferta tehnică (capacitatea fizică de a face evaluări). Cei de la Eval figurează cu doar doi angajaţi, nu poţi să faci o evaluare de o asemenea anvergură cu doar doi oameni. Dacă am fi cîştigat, noi am fi fost nevoiţi să dislocăm o echipă de cel puţin cinci specialişti”,  a spus Drula pentru aceeaşi sursă.

ADVERTISEMENT

80.000 de euro cu tot cu TVA este suma aproximativă pe care SC Eval Best Office SRL o va primi pentru evaluarea mărcii Steaua

GATA! ANUNŢ OFICIAL! TOŢI ABONAŢII TREBUIE SĂ AFLE ASTA! RCS&RDS … 

DESPĂRŢIRE ŞOC! DAN BITTMAN A LUAT DECIZIA!

GABRIEL COTABIŢĂ, STOP CARDIAC! MEDICII L-AU RESUSCITAT! E ÎN STARE GRAVĂ LA SPITAL! VOM REVENI CU DETALII!

CE NENOROCIRE! UN ELICOPTER S-A PRĂBUŞIT! AU RĂMAS ŞOCAŢI CÎND AU VĂZUT CINE ERA ÎN EL!

TRAGEDIE!!! A MURIT MIHAI PETRE… 

TRANSFORMARE ŞOC A SUPERVEDETEI! FANII NU O MAI RECUNOSC! CE LOOK!!!

INFIDELITĂŢILE CELOR MAI PUTERNICI OAMENI DE PE PLANETĂ! PENTRU CE FRUMUSEŢE A DIVORŢAT PUTIN ŞI CE AMANTĂ CELEBRĂ I-A TRECUT PRIN PAT LUI OBAMA!!!