Sport

STEAUA. Războiul cu ARMATA se încheie! El l-a salvat pe Gigi!

STEAUA. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a lăsat clubul lui Gigi Becali fără nume, siglă şi culori, pe care le-a acordat celor de la MApN. După această decizie, oficialii campioanei au...
02.04.2015 | 00:16
STEAUA Razboiul cu ARMATA se incheie El la salvat pe Gigi

STEAUA. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a lăsat clubul lui Gigi Becali fără nume, siglă şi culori, pe care le-a acordat celor de la MApN. După această decizie, oficialii campioanei au luat măsuri fără precedent şi au ascuns tot ce înseamnă identitatea clubului. Steaua a început returul sub denumirea FCSB, iar suporterii s-au îndepărtat de echipă. Chipciu şi compania au evoluat cu tribunele aproape goale în Ghencea, iar puţinii fani prezenţi la partide au preferat să intre în conflict cu jucătorii pe care pînă nu demult îi adulau.

Întîlniri cu liderii galeriilor

STEAUA. Situaţia actuală i-a determinat pe şefii din Ghencea să ia atitudine. Astfel, Valeriu Argăseală a purtat o discuţie cu reprezentanţii fanilor şi aşteaptă ca publicul să vină să susţină pe Steaua la partida cu Petrolul. “Am avut întîlniri cu liderii galeriilor, pentru că pînă la urmă cei care iubesc Steaua, trebuie să o facă necondiţionat, să o iubească atunci cînd joacă foarte bine, dar şi cînd nu o face”, a spus preşedintele roş-albaştrilor. Oficialii clubului trag nădejde că situaţia se va rezolva curînd, mai ales că foşti sportivi de renume ai Stelei au decis să se implice în acest litigiu.

Iordănescu, arma secretă!

STEAUA. FANATIK.RO a aflat că şi Anghel Iordănescu a luat atitudine şi a discutat cu reprezentanţii MApN problema siglei. “Domnul Duşa a discutat pînă şi cu selecţionerul despre această problemă. Acesta din urmă i-a explicat că sigla trebuie să revină la echipa de fotbal a lui Gigi Becali pentru că, în caz contrar, brandul riscă să dispară. Ministrul aşteaptă acum ca un specialist să evalueze marca, după care vor începe negocierile pentru cesionarea sa. În urma discuţiei, Iordănescu este mai optimist şi este convins că situaţia se va rezolva, iar fanii vor reveni la meci”, a spus, pentru FANATIK.RO, un apropiat al selecţionerului echipei naţionale.

Consilierul lui Gigi la Steaua

STEAUA. Implicarea lui Iordănescu în acest litigiu nu este întîmplătoare. Selecţionerul “tricolorilor” are o relaţie aparte cu Gigi Becali şi este unul dintre sfătuitorii de nădejde ai patronului Stelei. De-a lungul timpului, “Tata Puiu” i-a recomandat latinfundiarului antrenori şi jucători, iar în urmă cu patru ani a fost foarte aproape să devină managerul clubului din Ghencea. Iordănescu nu a mai ajuns în Ghencea pentru că Becali nu i-a îndeplinit condiţiile, însă, chiar şi aşa, relaţia dintre cei doi a rămas neschimbată.

“Sînt convins că lucrurile se vor aranja. Steaua nu poate fi decît aceea pe care o ştim cu toţii. Steaua României, singura care a ţinut steagul sus, care dă jucători în număr mare la echipa naţională şi face performanţă” (Anghel Iordănescu)

500.000 de euro pe an a solicitat MApN, în primă fază, lui Gigi Becali pentru a-i cesiona sigla

GIGI BECALI rămîne în AREST. A TURBAT de nervi: “Vor să mă facă!”

Nicolae Rainea a murit la 81 de ani! “S-a stins lumina arbitrajului!”

STEAUA. “Tun” financiar! Clubul poate ÎNCASA 21.000.000 €

STEAUA. E DORIT de un club URIAŞ din Marea Britanie! “Îl au în vizor”

EXCLUSIV / LOVITURĂ! Geraldo RATEAZĂ partida cu Steaua!