Fotbal international

VIDEO. Au fost 50.000, dar la 1-4 s-au EVAPORAT! Pedepsiţi şi de fani

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Scroll pe aplicaţie pentru a vedea toate meciurile de azi...
VIDEO Au fost 50000 dar la 14 sau EVAPORAT Pedepsiti si de fani

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Scroll pe aplicaţie pentru a vedea toate meciurile de azi

UPDATE. Final de meci pe Arena Naţională. Scorul final a fost 1-5, Battaglia stabilind scorul final. A fost o repriză secundă de coşmar pentru elevii lui Dică. FCSB a încasat patru goluri şi a fost pedepsită de fani, care au plecat cu miile înainte de finalul meciului. La final, galeria i-a aplaudat pe jucători, care i-au făcut să viseze la grupe timp de 60 de minute. 

VEZI VIDEO:

UPDATE. În minutul 75, Dost a marcat golul de 1-4 moment în care mii de fani stelişti au plecat de pe Arena Naţională. Stadionul s-a golit brusc, câteva mii de oameni părăsind incinta în doar 5 minute. În total, pe stadion au fost 49.100 de fani. 

VEZI VIDEO:

UPDATE. Cei 50.000 de fani din tribune au fost aduşi la tăcere de reuşitele lui Acuna (60) şi Gelson Martins (64). Calificarea este jucată, la scorul de 3-1 pentru Sporting, Steaua având nevoie de încă 3 reuşite pentru calificarea în grupe. 

dd

UPDATE. Fanii Stelei şi-au pierdut răbdarea cu Gabi Enache în finalul reprizei. Fundaşul dreapta nu a făcut o primă parte prea bună şi a fost huiduit în minutul 45 după ce a ratat o nouă centrare. La pauză, FCSB şi Sporting se află la egalitate, 1-1. 

UPDATE. Minutul 13 a fost unul cu ghinion pentru Steaua. Doumbia înscrie pentru Sporting. Mai mulţi fani lusitani au intrat în clinci cu cei ai Stelei şi sunt evacuaţi de pe stadion. Cei care nu au fost evacuaţi sunt duşi în înaltul tribunei şi păziţi de jandarmi. 

VEZI VIDEO:

UPDATE. Vacarm pe Arena Naţională. 50.000 de stelişti speră la o calificare în grupele Champions League. S-a cutremurat Arena în momentul în care cele două echipe au intrat pe teren. Atmosferă de mare meci. 

VEZI VIDEO intrarea echipelor pe teren:

UPDATE. Se animă atmosfera pe Arena Naţională. Galeria Stelei este deja în stadion şi îşi încurajează favoriţii, care au ieşit la încălzire. Există multe ironii între cele două galerii. După ce portughezii au început să strige: “Dinamo, Dinamo”, suporteri FCSB au replicat cu scandări despre rivalii lusitanilor: “Benfica, Benfica!”

UPDATE. Patru filtre de verificare înainte de pătrunderea pe stadion au grijă ca fanii să intre pe Arena Naţională fără obiecte contondente. Cele două echipe au ajuns la stadion. Totuşi, Romario Benzar a avut parte de o surpriză neplăcută la intrarea la VIP! Nu a fost recunoscut de stewarzii de la poartă şi a fost controlat la sânge de aceştia înainte de intrarea în Arenă

benzar

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Scroll pe aplicaţie pentru a vedea toate meciurile de azi

STEAUA-SPORTING LIVE VIDEO Liga Campionilor. Vezi aici meciul online (1) STEAUA-SPORTING LIVE VIDEO Liga Campionilor. Vezi aici meciul online (2) STEAUA-SPORTING LIVE VIDEO Liga Campionilor. Vezi aici meciul online (3) STEAUA-SPORTING LIVE VIDEO Liga Campionilor. Vezi aici meciul online (4) STEAUA-SPORTING LIVE VIDEO Liga Campionilor. Vezi aici meciul online (5) STEAUA-SPORTING LIVE VIDEO Liga Campionilor. Vezi aici meciul online (6)

UPDATE. 14.05. FANATIK.RO a aflat că Gigi Becali a reuşit în ultima perioadă lovitură după lovitură. După perfectarea transferurilor lui Coman şi Planic, latifundiarul din Pipera se va bucura începând de la meciul cu Sporting Lisabona şi de sprijinul a două brigăzi importante din Peluza Nord. În urma mai multor discuţii purtate în ultimele zile liderii a două facţiunii au decis să revină lângă echipa lui Gigi Becali.

––––––––––––––-

STEAUA-SPORTING. LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR. UPDATE. Toate fâşiile de gazon de pe Arena Naţională au fost montate de duminică, însă iarba nu s-a transformat într-o suprafaţă de joc bună.

Pentru a grăbi procesul, zonele denivelate au fost acoperite de nisip, iar gazonul este stropit cu substanţe speciale. Organizatorii au decis să tragă şi acoperişul.

STEAUA-SPORTING. LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR. VEZI MECIUL ONLINE (1) STEAUA-SPORTING. LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR. VEZI MECIUL ONLINE (2) STEAUA-SPORTING. LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR. VEZI MECIUL ONLINE (3)

STEAUA-SPORTING. LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR. UPDATE. “Am plătit şi eu, şi Primăria pentru gazonul de pe Arena Naţională”, a dezvăluit Gigi Becali. Patronul FCSB este foarte sigur că nu vor fi niciun fel de probleme cu terenul: “Nu vor sări brazde, este ceva special, se montează acum şi joci peste o oră”.

gazon1

STEAUA-SPORTING. LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR. UPDATE / Gata! Gazonul de pe Naţional Arena a fost schimbat complet şi partida dintre FCSB şi Sporting se va putea disputa în condiţii optime.

Lucrările de înlocuire a suprafeţei de joc demarate de Primărie s-au finalizat cu brio şi, dacă nu apar evenimente neprevăzute până miercuri, 23 august, la ora 21:45, iarba va arăta excelent.

STEAUA-SPORTING. LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR. UPDATE / Nicolae Dică, antrenorul FCSB, s-a interesat de starea gazonului şi a declarat că este încrezător că la ora meciului starea terenului de pe Arena Naţională va fi bună. “Din discuţiile pe care le-am avut cu cei care se ocupă de teren, mi-au spus că până miercuri terenul va fi bun. Sper că aşa va fi. Să aşteptăm până miercuri şi vom vedea atunci ce va fi”, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă premergătoare meciului Juventus Bucureşti-FCSB de sâmbătă.

Gazonul de pe Naţional Arena continuă să ridice probleme, deşi teoretic lucrările de înlocuire sunt în plină desfăşurare. Reprezentantul  firmei care se ocupă cu înlocuirea acestuia, Ovidiu Petrache, afirmă că banii nu au fost viraţi încă de către organele abilitate să facă acest lucru şi, drept urmare, nu sunt obligaţi să termine punerea gazonului până la ora meciului.

STEAUA-SPORTING. “În sfârşit gazon românesc!”

STEAUA-SPORTING. LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR. “Noi n-am primit încă banii la ora asta. Cu toate astea lucrăm, pentru că e o mare mândrie pentru noi că se pune în sfârşit gazon românesc. Ne-am dat peste cap să facem acest lucru şi sunt sigur că, la următoarele schimbări, gazonul va fi din ce în ce mai bun. Trebuie plătiţi 60.000 de euro, cu tot, cu montaj, transport. Această sumă va fi plătită. Nu integral, măcar parţial, de către FRF şi de către Steaua Bucureşti. N-au făcut-o încă. Noi am început lucrurile pentru că iubim ceea ce facem. În mod normal, legal, nu avem nicio obligaţie să terminăm până atunci. Noi sperăm să terminăm, iar ei să ne plătească, pentru că m-am săturat să nu fim plătiţi. Chiar punem foarte multă pasiune în ceea ce facem aici. Preţul este extrem de mic şi nu înţeleg de ce nu s-a făcut până acum. Noi nu avem contract cu Primăria Capitalei, contractul nostru este cu FRF şi cu Steaua Bucureşti. El prevede să terminăm această lucrare în trei zile de când primim avansul. Avem trei zile de când se primesc banii să terminăm”, a spus Petrache pentru o televiziune de ştiri.

STEAUA-SPORTING. Ce spune Primăria

STEAUA-SPORTING. LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR. Primăra Capitalei a dat un comunicat prin care asigură pe toată lumea că meciul dintre FCSB şi Sporting Lisabona se va desfăşura în cele mai bune condiţii. Reprezentanţii municipalităţii spun că nu există niciun temei pentru a pune la îndoială faptul că gazonul nu va fi terminat la timp.

STEAUA-SPORTING. LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR. “Operaţiunea de înlocuire a gazonului decurge conform planificării şi nu există absolut niciun temei rezonabil pentru a pune sub semnul îndoielii disputarea pe Arena Naţională a meciului dintre FCSB şi Sporting Lisabona. De altfel, dacă în 2 zile a fost posibilă montarea noului gazon în proporţie de 50%, este în afara oricărei logici presupunerea că în următoarele 4 zile nu va fi finalizată operaţiunea, în condiţiile în care nu sunt probleme nici de aprovizionare şi nici logistice“, se arată într-un comunicat la Primăriei.

VEZI AICI CUM ARĂTA GAZONUL DE PE NAŢIONAL ARENA